Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα σήμερα

αυτά-τα-3-ζώδια-θα-είναι-τυχερά-στον-έρω-1526705

Μήπως ανήκετε σε ένα από αυτά;

Σε εποχές που όλα αλλάζουν και μοιάζουν δύσκολα, αυτό που έχουμε ανάγκη είναι σταθερές σχέσεις. Ό,τι και αν συμβαίνει στην ζωή μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι είναι εκείνα που βρίσκονται στο πλευρό μας και μας στηρίζουν.

Καθώς ο Σεπτέμβρης είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας αστρολογικά, με αρκετούς πλανήτες ανάδρομους και δύσκολες όψεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας. Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, υπάρχουν ορισμένοι που θα είναι πιο τυχεροί.

Μάλιστα 3 ζώδια θα δουν τις προσωπικές τους σχέσεις να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.

1. Παρθένος

Από την μία κάτι σας δυσαρεστεί στην ερωτική σας ζωή, αλλά, αγαπάτε πραγματικά το άτομο με το οποίο είστε και δεν έχετε σκοπό να είστε με κανέναν άλλον εκτός από αυτόν.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, θα συνειδητοποιήσετε ότι παρόλο που αγαπάτε τον σύντροφό σας, είστε πολύ σκληροί μαζί του. Φέρεστε συχνά άσχημα, γιατί δεν θέλετε να είστε εσείς εκείνοι που θα πληγωθείτε. Σήμερα θα σκεφτείτε διαφορετικά τα πράγματα και θα εκτιμήσετε αυτόν που έχετε δίπλα σας.

2. Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα σας κάνει να αισθάνεστε θετικά.

Νιώθετε εμπιστοσύνη, ασφάλεια και αγάπη σήμερα. Ο Δίας σε εξάγωνο με την Σελήνη δεν είναι κακή, καθώς θα σας οδηγήσει στο μέρος όπου τελικά νιώθετε αρκετά ασφαλείς για να επενδύσετε στο μέλλον.

3. Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε ένα άτομο που υπάρχει από καιρό στην καρδιά και το μυαλό σας. Σήμερα είναι καλή στιγμή να δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook