Αυτά είναι… Ο Φουρθιώτης πήρε άδεια για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του

αυτά-είναι-ο-φουρθιώτης-πήρε-άδεια-γι-1202821

Δεκτά έκανε τελικά το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα, ο προφυλακισμένος με βαριές κατηγορίες παρουσιαστής θα απολαμβάνει στις φυλακές Κορυδαλλού ειδική διατροφή καθώς και συνδρομητική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την έγκριση που έδωσε το δικαστικό συμβούλιο, μια φορά την εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του πηγαίνει στη φυλακή συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε άδεια και για συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κάνει συνδρομή σε δυο πλατφόρμες.

Αντίθετα, απορριπτική η πρόταση του εισαγγελέα στην αίτηση αποφυλάκισής του, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας και προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει στην φυλακή καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του Μ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία την αποφυλάκιση.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ο παρουσιαστής είχε προχωρήσει μέσα από το κελί του σε αποθεωτικές δηλώσεις για την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook