Άξιος! Επίσκοπος χειροτονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Δαμασκηνός Λιονάκης | Photos + Video

άξιος-επίσκοπος-χειροτονήθηκε-στην-κ-968240

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εις επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού (Λιονάκη), Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τσαγκαρόλων.

Η τελετή έγινε στον  Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Κοινότητος Μεγάλου Ρεύματος στην Κωνσταντινούπολη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να προΐσταται της λειτουργίας.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Βασίλης Διγαλάκης, εκπροσωπώντας το κράτος ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι πρώην βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Λίτσα Κουρουπάκη, εκπρόσωποι φορέων, συγγενείς και φίλοι που ταξίδεψαν από τα Χανιά. 

zarpanews.gr

11 thoughts on “Άξιος! Επίσκοπος χειροτονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Δαμασκηνός Λιονάκης | Photos + Video

  1. Ρε με τι ασχολούμαστε ρε… άλλοι ασχολούνται πως θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών κατοίκων τους, οι άλλοι πάνε για άλλους πλανήτες και εμείς οι τελευταιοι θρησκοταλιμπάν του πλανήτη ασχολούμαστε με το παπαδαριό και τα χρυσά του άμφια…
    Mας αξίζει το πνευματικό και πολιτισμικό μας τέλο, το κερδίσαμε επάξια!!!!

  2. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΑΓΕ… ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΜΩΝ; ΕΧΕΙ fb O ΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ; ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΟΝ ΦΑΚΟ, ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ; ΟΧΙ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ. ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ….

  3. Τι σχέση έχει ο Χριστός με αυτά…. Και ειδικά με την ανθρώπινη ματαιοδοξία συγκεκριμένων ανθρώπων….
    Μα σοβαρά τώρα δεν ξέρετε ή κάνετε ότι δεν ξέρετε…..; Πώς αναδυονται έτσι ανθρώποι με διάφορες ιδιαιτεροτητες !!!!;;;;;;;;

  4. Όταν η ορθοδοξία γίνεται ιντερνετική σαπουνόπερα.
    Μεθαύριο θα λέμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα.ρε δεν ντρεπόμαστε όλοι λίγο!ολοι ομως

  5. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..

    Στη χώρα που ο καθένας μπορεί να γίνει διοικητής Νοσοκομείου, μπορεί να γίνει και Δεσπότης.

    ας προσέχουμε τα παιδιά μας. και οποίος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε.

  6. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΟΙ ΑΚΛΗΡΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ fb, ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ…
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ…

  7. Ας απαντήσει κάποιος σε εμάς τους πιστούς, ποια είναι τα κριτήρια που ένας ιερέας σαν τον συγκεκριμένο που σχολιάζεται σε όλη την πόλη γίνεται Μητροπολίτης! Και μη ρωτήσετε σε τι σχολιάζεται, ρωτήστε πέντε ανθρώπους στον δρόμο και θα σας πουν.

    Δ.Π. πρόσεξε το περιβάλλον σου, σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα και επειδή σε γνωρίζω προσωπικά εδώ και τριάντα χρόνια και ξέρω ότι είσαι τίμιος άνθρωπος και ιερέας, ρώτησε να μάθεις τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου.

    από ποτέ οι ιερείς έχουν σαν κυρία ενασχόληση τα σάιτ, τα φβ, και τους νεαρούς;Απο πότε κλείνουν το φβ και λένε δεξιά και αριστερά ότι τους χακαραν τον λογαριασμό;

  8. Αγαπητοί Αρχισυντάκτες
    Παρακαλώ να μας πληροφορήσετε για το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους Χριστιανούς , με την για δεύτερη ημέρα δημοσίευση στην πρώτη σελίδα σας της χειροτονίας !
    Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να καταλαβαίνουμε αμέσως τα υψηλά νοήματα τέτοιων σπουδαίων γεγονότων !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook