Ave Verum Corpus του Mozart από την Δέσποινα Δρακάκη και την χορωδία Concordia του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων

ave-verum-corpus-του-mozart-από-την-δέσποινα-δρακάκη-και-τ-1219532

Σε μία εποχή δύσκολη για όλους, με τους καλλιτέχνες σε αδράνεια για τουλάχιστον ένα χρόνο, μια πινελιά ζωής, όρεξης, μελωδίας και συνεργασίας, ήρθε να προστεθεί από την χορωδία Concordia του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων.

Οι χορωδοί με την καθοδήγηση και διεύθυνση της Δέσποινας Δρακάκη γεμίζουν ζωή τον αύλειο χώρο του ωδείου και μας ταξιδεύουν μέσα από τους ήχους του » Ave Verum Corpus » του Mozart. Μία προσευχή για κάθε ψυχή που αναζητά την ουσία της θυσίας, την ουσία της ζωής, που δεν είναι άλλη από την ουσιαστική συνύπαρξη ανθρώπων.

Χορωδοί: Βαρδουλάκη Εμμανουέλα, Μαυρουδή Ήβη, Γκίκα Έλενα, Παπαγιαννάκη Γιάννα, Παπαδημητράκη Κατερίνα, Schüffler Annika, Σφιγκάκη Νεκταρία, Τσίρου Όλγα, Άμπου Σανάμπ Νάντια, Κεκάκη Κλαίρη, Κλεινάκη Αφροδίτη, Κουκάκη Ρέα, Λεκάκη Μαρία, Μαλισόβα Κατερίνα, Μαρκαντωνάκη Γεωργία, Νάκου Έλενα, Παπαδάκη Γεωργία, Παπαλέξη Μαρία Χριστίνα, Σταυρίδου Ισαβέλλα, Δαγαλάκης Ζαχαρίας, Κοτρίδης Γιώργος, Σταθόπουλος Γιώργος, Σταυρουλάκης Κώστας, Φουντουλάκης Λευτέρης, Κουμπιάς Λεωνίδας, Μαρκεζίνης Γιώργος, Ξανθουδάκης Νεκτάριος, Τσαμαλίκος Ιωακείμ

Διεύθυνση: Δρακάκη Δέσποινα

Ηχοληψία: Λύκος Γιάννης, Παπαδάκης Μανώλης

Βίντεο: Τσαμαλίκος Ιωακείμ

Φωτογραφία: Μαλισόβα Κατερίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook