Αθώος ο συνδικαλιστής που μηνύθηκε από γνωστό ψητοπωλείο των Χανίων | Video

αθώος-ο-συνδικαλιστής-που-μηνύθηκε-απ-2169319

Με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης κάθησε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων που μηνύθηκε από ιδιοκτήτη γνωστού ψητοπωλείου, για διανομή φυλλαδίων ενόψει απεργιακής κινητοποίησης.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, Ιωσήφ Αποστολάκη, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων στα Χανιά.

«Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η μήνυση στο πρόσωπό μου είχε να κάνει με μια προσπάθεια να μην βρεθούμε ξανά στην επιχείρισή του, να μην παρέμβουμε ξανά» τόνισε ο κ. Αποστολάκης μετά την ολοκλήρωση της δίκης, καλώντας τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους χωρίς να ενδίδουν στις προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκρατίας.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του σωματείου διανομέων ν. Χανίων, Γιώργος Εμμανουηλίδης, έκανε λόγο για μια νίκη όλων των εργαζομένων:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook