Ξανά στον ανακριτή Χανίων οι ιδιοκτήτριες της «Αγίας Σκέπης» | Video + Photos

ξανά-στον-ανακριτή-χανίων-οι-ιδιοκτήτ-1588345

Υπό άκρα μυστικότητα πέρασαν το κατώφλι της εισαγγελίας Χανίων νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι δύο ιδιοκτήτριες της δομής ηλικιωμένων η «Αγ. Σκέπη», που βρίσκονται υπό προσωρινή κράτηση για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις.

Οι δυό τους μετά από πολύωρη απολογία, πήραν ξανά τον δρόμο της φυλακής ενώ δεν τους επεβλήθηκαν επιπλέον περιοριστικοί όροι για την  δίωξη για την αρπαγή περιουσίας της ηλικιωμένης.

Μάνα και κόρη, κλήθηκαν εκ νέου στην ανάκριση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έχουν προκύψει νέα στοιχεία, τα οποία αφορούν απομάκρυνση ηλικιωμένης από το σπίτι της χωρίς εισαγγελική παραγγελία και στη συνέχεια πώληση του σπιτιού, το οποίο κατέληξε τελικά να αγοραστεί έναντι ευτελούς αντιτίμου από την τότε σύζυγο του εργολάβου που το ίδιο διάστημα εκτελούσε εργασίες ανακαίνισης στη δομή.

Για την υπόθεση του ακινήτου, ερευνάται ακόμα ο ρόλος δύο συμβολαιογράφων των Χανίων, μίας υπαλλήλου της πρόνοιας της Π.Ε. Χανίων, η τελική αγοράστρια η οποία σημειωτέον αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε και φυσικά οι δύο ιδιοκτήτριες που είναι ήδη υπό κράτηση για τα κακουργήματα.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ξανά στον ανακριτή Χανίων οι ιδιοκτήτριες της «Αγίας Σκέπης» | Video + Photos

  1. Μεταγωγή κρατουμένου τηρειται το Πρωτοκολλο παιδια!!!! …. εχει κάνει στάση να πληρώσει κάτι λογαριασμούς εχει πάρει και ενα καφεδάκι… κυριλέ…. μετά απορούμε πως την σκαπουλάρουν και απορουμε..χαχαχααχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook