Αποχώρηση με πολλή συγκίνηση και παρατεταμένο χειροκρότημα στο MasterChef | Video

αποχώρηση-με-πολλή-συγκίνηση-και-παρα-816020

Ένας από τους πιο συμπαθητικούς διαγωνιζόμενους, αγαπητός από τους συμπαίκτες του και έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των κριτών, είναι ο τρίτος που έφυγε από το MasterChef 3, μετά τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία συμμετείχαν εννέα παίκτες.

Οι δύο τελευταίοι ήταν η Κωνσταντίνα και ο Θάνος, που είχαν κάνει, όπως αποφάνθηκαν οι κριτές, τα χειρότερα πιάτα. Το πιάτο του Θάνου Σπανού ήταν αυτό που είχε, κατά τους κριτές, τις περισσότερες αδυναμίες, κι έτσι ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να βγάλει την κονκάρδα και την ποδιά του και να αφήσει πίσω του τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Το μόνιμό μας άγχος είναι να είμαστε όσο πιο δίκαιοι μπορούμε. Και οι εννιά που μαγειρέψατε σήμερα είδαμε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και να έχετε αυτόν τον σκοπό που είχατε και όταν μπήκατε, να κερδίσετε» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αναφερόμενος στη χθεσινή δοκιμασία κατά την οποία οι κριτές εξοργίστηκαν με την τακτική των διαγωνιζόμενων να μαγειρεύουν με ασφάλεια και όχι δημιουργικά.

«Μαγείρευες με κομμένο δάχτυλο, δεν το έβαλες κάτω ούτε μια στιγμή, και αυτό πρέπει να κάνετε» πρόσθεσε ο Κοντιζάς, απευθυνόμενος στον Θάνο και τους υπόλοιπους παίκτες.

«Είσαι ένα πολύ καλό παιδί, με πολύ καθαρό βλέμμα, φαίνεται ότι αγαπάς πολύ τη μαγειρική και είσαι πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, αυτό το ξεχωρίζω σε σένα» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που ήταν και μάντοράς του, είπε: «Ελπίζω να κατάφερες να εισπράξεις όσο περισσότερο MasterChef μπορείς, δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσω την κονκάρδα σου, είμαι κι εγώ στη δυσάρεστη θέση να χάνω τον πρώτο μου παίκτη».

Κριτές και διαγωνιζόμενοι αποχαιρέτισαν τον Θάνο με ένα παρατεταμένο ολόθερμο χειροκρότημα, το οποίο ένας παίκτης χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό».

«Καλή συνέχεια, καλή δύναμη, να είστε όλοι πιο κοντά και στο σπίτι, απολαύστε το» είπε ο Θάνος προς τους συμπαίκτες του, κλείνοντας πίσω του την πόρτα της κουζίνας του MasterChef. «Αισθάνομαι νικητής που έφτασα ως εδώ, το ότι με διάλεξαν και οι τρεις όταν πρωτομπήκα ήταν κάτι που δεν περίμενα ούτε εγώ, ήταν σαν όνειρο. Είναι μεγάλη τιμή που ήμουν εδώ και είχα και μέντορα τον κ. Κουτσόπουλο» είπε μετά, φανερά συγκινημένος, στην κάμερα.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook