Από το νοσοκομείο Χανίων καλύπτονται οι εφημερίες αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

από-το-νοσοκομείο-χανίων-καλύπτονται-1015357

Καλύφθηκαν οι εφημερίες αναισθησιολόγων στο Νοσκομείο Ρεθύμνου με μετακινήσεις γιατρών απο Νοσοκομεία των γειτονικών Νομών.

Πιο συγκεκριμένα δύο γιατροί απο το Νοσοκομείο Χανίων καλύπτουν τις βάρδιες   το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες ημέρες ενώ το τμήμα θα συνεχίσει να ενισύεται με μετακινήσεις γιατρών απο γειτονικούς Νομούς.

Πρόκειται σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Goodnet.gr o διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, για μια προσωρινή λύση με την οποία θα καλυφθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού μέχρι να ολοκληρωθεί η προκήρυξη για τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό η οποία «τρεχει» και αναμένετα να προχωρήσει το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως το αναισθησιολογικό τμήμα έμεινε με μόλις δύο αναισθησιολόγους, μετά την παραίτηση μιας γιατρού η παραμονή της οποίας είχε παραταθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα. Απόρροια αυτού ήταν το Νοσοκομείο να μείνει «ορφανό» απο εφημερίες αναισθησιολόγων καθώς οι υφιστάμενοι δύο μόνιμοι γιατροί είχαν εξαντλήσει το «πλαφόν» εφημεριών τους.

Σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν μετά την επιστροφή του νοσηλευτικού ιδρύματος στην κανονικότητα, η ενίσχυση με γιατρούς της συγκεκριμένης ειδικότητας ήταν απαραίτητο.

Πηγή:goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook