Από το κακό στο χειρότερο: Πάνω από 2.000 τα νέα κρούσματα κορονοϊού

από-το-κακό-στο-χειρότερο-πάνω-από-2-000-τα-1125866

Σήμερα ανακοινώθηκαν 2056 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 62 συνδέονται με συρροές και 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 39251, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες.

4112 (10.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 13278 (33.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

135 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 38 (28.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 291 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 626 θανάτους συνολικά στη χώρα. 238 (38.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

2 thoughts on “Από το κακό στο χειρότερο: Πάνω από 2.000 τα νέα κρούσματα κορονοϊού

  1. Με λύπη άκουσα ένα φοβισμένο, ανίκανο, μνησίκακο, γεμάτο χολή και δηλητήριο ανθρωπάκι που παίζει το ρόλο του πρωθυπουργού να αποκαλεί τους Έλληνες που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν «ψεκασμένους» !!! Μόνο που έκανε λάθος στο γκρούπ αφού ψεκασμένοι είναι αυτοί που ακούν και συμφωνούν με τον ντενεκέ που θέλει να το παίξει Φαραώ, που μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες (παλιά μου τέχνη κόσκινο της οικογένειας του), και προσπαθεί με το ζόρι να ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας, να κατασχέσει τα σπίτια του κοσμάκη και να αλλοιώσει τον πληθυσμό !
    Για τους μη ψεκασμένους μια πληροφορία και ερώτηση : Εφόσον ο κορωνοιός είναι ο ίδιος παντού γιατί σας λένε ψέματα οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ για έξαρση και χαλασμό στην Αμερική αφού είναι ψέματα. Μπείτε στο YouTube και δείτε συγκεντρώσεις του Τραμπ 50-60.0000 μέσα στα στάδια ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς μάσκα για ώρες χωρίς να αρρωστήσει κανείς Άι να κάνει 4-5 τέτοιες συγκεντρώσεις τη μέρα ! Ο κόσμος πάει παντού, διασκεδάζει, μαγαζιά, εστιατόρια , κλαμπ, γυμναστήρια, σχολεία, μέσα μεταφο4ας, ταξιδεύει, όλα δουλεύουν χωρίς τέτοια καραγκιοζιλίκια, εσάς γιατί σας καταστρέφει με τέτοιο μίσος ο ντενεκές και δεν μιλάει κανείς.? Μπείτε στο YouTube να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τι γίνετε, εντελώς τα αντίθετα από αυτά που σας λένε ! Διαβάστε τα νούμερα που αναφέρει αυτό το άρθρο της εφημερίδας και πείτε μου αν αυτό είναι αιτία να καταστραφούν τόσοι άνθρωποι για ένα μύθο. Αν τους ένοιαζε η ζωή σας θα είχατε ασφάλεια και δουλειές, ούτε θα σας σκότωναν οι εγκληματίες ούτε θα αυτοκτονούσατε με τέτοιους αριθμούς

  2. Μέχρι σήμερα σας προσφωνούσε Ελληνίδες και Έλληνες, σήμερα που νομίζει ότι σας έβαλε στο τσουβάλι και σας έχει τρομοκρατήσει και σιγουρέψει σας ανέφερε συμπολίτες και ……ψεκασμένους ! Είναι το ήθος των μητσοτακηδων, δεν μας εκπλήσσει, οι Κρητικοί γνωρίζουν το ρόλο του γέρου μητσιτακη και γιαυτό δεν Τους δεινουν ούτε για δείγμα ψηφο.
    Στο εξωτερικό ο κόσμος έχει διάολο στείλει τους πολιτικούς που εξακολουθούν να τους τα ζαλίζουν με τον κορωνοιό και επιστρέφουν στην ρουτίνα της ζωής πριν τον κορωνοιό. Στην Ελλάδα έχουν παγιδεύσει τον κόσμο με την ψυχολογική τρομοκρατία λέξεων που φρικαρουν τον κοσμάκη όπως πχ πανδημία αλλά προς πάντων ΚΡΟΥΣΜΑ !!!!!
    Σας φύτεψαν έτσι την λέξη αυτή στο μυαλό με τη ένοιαζε του θανάτου, δηλαδή συγχαίετε τη λέξη κρούσμα με τον θάνατο που είναι τόσο παραπλανητικό αλλά φρικάρει και φοβίζει. Όμως φίλοι μου α πριν το κρούσμα δεν είχε καμία σχέση με θάνατο, είχαμε χιλιάδες κρούσματα ελονοσίας κάθε χρόνο, χιλιάδες κρούσματα γρίπης, χιλιάδες κρούσματα δηλητηρίασης, ίωσης κλπ, κλπ. Τώρα όμως σας Λένα τα κανάλια 100 κρούσματα και τρέχετε να βάλετε μάσκες, να μην κάνετε Πάσχα, γιορτές, γάμους, να καταστραφείτε οικονομικά για τη λέξη που μετέτρεψαν σε μπαμπούλα. Κρίμα, για τους α Έλληνες και συχγαρητηρια στους ανθελληνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook