Απίθανο σκηνικό σε εμβολιασμό – Έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο χέρι, νοσηλευτές την κυνηγούσαν στην αυλή

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης. Μία 61χρονη που πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, άρχισε να τρέχει με τη βελόνα ακόμα καρφωμένη στο μπράτσο της.

Η νοσηλεύτρια και η εφημερεύουσα γιατρός, προφανώς ανησυχώντας για την υγεία της έτρεξαν πίσω της, με την 61χρονη να επιβαίνει στο αυτοκίνητου του συζύγου της και αυτός να βάζει μπρος το αυτοκίνητο και να φεύγουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, η γυναίκα -η οποία ισχυρίστηκε πως είναι γιατρός- πήγε κανονικά στο προγραμματισμένο ραντεβού της, και αφού την είδε η εφημερεύουσα γιατρός, πήγε να εμβολιαστεί. Την ώρα που η νοσηλεύτρια της έκανε το εμβόλιο, η 61χρονη της ζήτησε να μην βγάλει τη βελόνα και να της χορηγήσει στη συνέχεια ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είχε μαζί της.

Γκάζωσαν και έφυγαν
Η νοσηλεύτρια της εξήγησε ότι αυτό δεν γινόταν, καθώς υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί. Τότε, η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.

Την ακολουθήσαν η νοσηλεύτρια που της χορήγησε το εμβόλιο και η εφημερεύουσα γιατρός, με την ίδια να «βουτάει» από το παράθυρο του συνοδηγού και να της αρπάζει τη σύριγγα, όχι όμως και τη βελόνα που έμεινε στο χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ωστόσο η γυναίκα είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως επιβεβαίωσαν συνάδελφοί της στο in.gr.

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσε στο εμβολιαστικό κέντρο και πήρε καταθέσεις.

Λίγο αργότερα, και αφού είχε φύγει η Αστυνομία, το ζευγάρι επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά «ήρθα, για να δείτε ότι είμαι καλά», ενώ ο σύζυγος της παρέδωσε στο προσωπικό τη βελόνα, με την οποία «το σκασε» νωρίτερα η γυναίκα του.

in.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ποιός εναι ο λόγος που η νοσηλεύτρια η η γιατρός την κυνήγησαν και βούτηξαν μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να ανακτήσουν τη ……σύριγγα και την ….βελόνα ? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτωμασθε σαν …ψεκασμένοι καί να αναρωτηθούμε τι προσπαθούσαν να προστατεύσουν βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους ? Το χημικά συστατικά του εμβολίου προφανώς μη τα πάρει κάποιος και τα δώσει για ανάλυση, γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι το έκαναν για να ανακτήσουν μεταχειρισμένη σύριγγα η βελόνα τότε πραγματικά είναι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ.
    Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε ένα εμβόλιο (εστω και με κλοπή ) από κάθε είδος και να δοθεί σε ένα μη κρατικό εργαστήριο για ανάλυση να δούμε τι βάζουν στις φλέβες των ανθρώπων ? Στο κάτω κάτω αυτό έπρεπε να είχε γίνει από τα λαμόγια εισαγγελείς κλπ της πορνευμενης στο κατώφλι ου Μαξίμου δικαιοσύνης που τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει το μαντήλι πάνω από τα μάτια και μετράει τα ευρώπουλα που σταύρωσαν την Ελλάδα, τον Χρίστο και τους Έλληνες !
    Να δωθεί απάντηση λοιπόν ποιός ο λόγος που έβαλαν τη ζωή τους σε κίνδυνο για μια μεταχειρισμένα σύριγγα και βελόνα ! Περιμενουμε βοήθεια από δημοσιογράφους να βρουν την απάντηση !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ