Απίστευτη πρόκληση από τον εταίρο του Ερντογάν: Παρουσίασε μέχρι και την Κρήτη ως τμήμα της Τουρκίας | Photos

απίστευτη-πρόκληση-από-τον-εταίρο-του-1483186

Απίστευτη πρόκληση από τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που αποτελεί και κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής και είχε συνάντηση με στελέχη της.

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη την πρόθεσή του να φτάσει στα άκρα με την Ελλάδα, γεγονός που δεν αποκλείεται να επηρεάζει σαφώς και τον Τούρκο πρόεδρο, αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες.

 

Στη συνάντηση που είχε με τους Γκρίζους Λύκους, ο Μπαχτσελί παρέλαβε από τον τύποις αρχηγό της οργάνωσης Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, πίνακα με τον χάρτη του Αιγαίου, που δείχνει τα ελληνικά νησιά, ακόμη και την Κρήτη (!!!) να περιλαμβάνονται στην τουρκική επικράτεια με κόκκινο χρώμα.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική, φασιστική πολιτική οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP) και αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

3 thoughts on “Απίστευτη πρόκληση από τον εταίρο του Ερντογάν: Παρουσίασε μέχρι και την Κρήτη ως τμήμα της Τουρκίας | Photos

  1. Ο/Η Ξευτίλα των Ελλήνων πολιτικών για να τρομοκρατουν το λαό που δεν έχει να φαει και να δίνουν 15 δις για άχρηστους οπλισμούς λέει:

    Κάποιοι σίγουρα εκμεταλευωντε τα πατριωτικά μας αισθήματα προβάλλοντας συνεχώς τα τελευταία 2.5 χρόνια καθημερινά και επί 24 ωρου βασεως τι είπαν οι τουρκαλαδες, τι φάγανε, αν μπορούνε να κατουρήσουν, αν έχουνε να πάρουν τρόφιμα η να βάλουνε βενζίνη ( λες και μεις έχουμε και μπορούμε ) lol, αν θα φαλιηρήσουν, ( λες και εμείς δεν έχουμε φαλιηρήσει πριν 12 χρόνια ), τι θα κάνουν αύριο, πόσο πολύ μας έβρισαν, και εντέλει πόσο μπουνταλάδες είναι και ποσο …..έξυπνοι και λιοντάρια είμαστε εμείς ! Βέβαια αυτό το πρωτόγνωρο καραγκιοζιλίκι της καθημερινής προβολής της κακής κατάστασης στην Τουρκία, την ώρα που κανείς δεν ασχολείται με την άθλια και εξευτελιστική κατάσταση στην χώρα μας το μόνο ερώτημα που έχουμε είναι πότε κάποιος τούρκος πολιτικός που γνωρίζουν τις καθημερινές και συνεχείς προβολές τους στην χώρα μας θα κατεβάσει τα παντελόνια του, θα μας δείξει το μόριο του και θα πει : Μητσοτακη αφού γαμιέσα. γκέλ μπουρντά στο Turkoegian, τσούτσουν από καρντάση μπιρομ !

  2. Ο/Η Όλο κόλπα του Μητσοτακη για εκφοβισμό και αχρείαστα εξοπλιστικά ! Τι θα τα κάνουμε αφού θαχουμε ψοφήσει από πείνα ? Αναρωτηθείτε ! λέει:

    Πατριώτες αναρωτηθείτε γιατί όλα τα βοθροκάναλα των νταβατζίδων της λίστας του φλώρου Πέτσα δείχνουν καθημερινά τα δήθεν χάλια των Τούρκων και όχι την εξαθλίωση την δίκη μας ! Μας λένε καθημερινά ποσο κάνει το ψωμί, το λαδι, οι ελιές, το κρέας η βενζίνη κλπ αλλά κανένας κοπρίτης ( τισα ) δημοσιογράφος δεν πάει στην έξοδο ενός σουπερμάρκετ ποτέ να ρωτήσει μια νοικοκυρά αν μπορεί να ψωνίσει ότι χρειάζεται ακόμα και τα αναγκαία !
    Αναρωτηθείτε γιατί εμείς ζούμε στην εξαθλίωση και αυτοί ενδιαφερωντε μόνο να μάθουν την περιουσία μας !
    Αναρωτηθείτε γιατί ενώ δεν έχουμε να φάμε αυτοί πετάνε 15 δισεκατομμύρια σε ………..οπλισμούς που δεν έχουμε ανάγκη,
    αν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι η Αμερική θα επιτρέψει εστω και ένα θερμό επισοδειο και να ρισκάρει να διωχτεί από τις δυο κυριότερες και κρισιμότερες κλειδιά αντικαταστάτες βάσεις Σουδας και Αλεξανδρούπολης. Εξάλου η Αμερική όπου και να έχει βάσεις το πρώτο πράγμα που έγγεια τσι είναι το έδαφος της χώρας που την φιλοξενεί άσχετα αν είναι στο ΝΑΤΟ η όχι. Εμάς γιατί να μην μας προστατεύσουν ? Δεν έχει νόημα να αφήσουν το Τούρκο να παίξει τα εσωτερικά του παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας και να βρεθούν σε μια κατάσταση η δια με αυτή επι Αντρέα Παπανδρέου που ζήτησε έξοδο από ΝΑΤΟ και κλείσιμο των βάσεων ! Ναστε σίγουροι ότι οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι όσο και αν ένα μεγάλο μέρος Ελλήνων το πιστεύει, μιλάμε για βασεις που έχουν επενδυθεί δισεκατομυρια και είναι απόλυτα αναγκαίες για την ασφάλεια και της Αμερικής και των συμμάχων της στην περιοχή μας ! Επομένως όλος αυτός ο Πακτωλός των δισεκατομμυρίων που πετάει ο μητσοτακης την ώρα που εμείς εχουμε πρόβλημα να επιβιώσουμε για ποιο άλλο λόγο γίνεται εκτός από μίζες. Ποσά αεροπλάνα και πλοία έχουμε αγοράσει και ποσά δις έχουμε ξοδέψει σε εξοπλισμούς και ποτέ τα χρησιμοποιήσαμε ενάντια στη Τουρκία σωζωντας την πατρίδα μας από τότε που έγινε βάση της Σουδας ?
    Αναρωτηθείτε !

  3. ΕΛΑ ΜΟΡΕ ΤΩΡΑ. ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ……ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΖ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook