Απίστευτη δήλωση Καμπουράκη: «Δεν αντέχω το είμαστε κουρασμένοι. Αν είναι μπες σε ΜΕΘ να ξεκουραστείς» | Video

απίστευτη-δήλωση-καμπουράκη-δεν-αντ-1201353

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί αυτό που ειπώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ από τον Δημήτρη Καμπουρακη που προχώρησε σε μια τοποθέτηση άκρως προσβλητική για τον απλό κόσμο, που σχεδόν πέντε μήνες κλειδωμένος στο σπίτι του, με την πανδημία να καλπάζει έχει εξαντληθεί.

«Αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι…Εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς», είπε χαρακτηριστικά ο Χανιώτης δημοσιογράφος.

dikaiologitika.gr

6 thoughts on “Απίστευτη δήλωση Καμπουράκη: «Δεν αντέχω το είμαστε κουρασμένοι. Αν είναι μπες σε ΜΕΘ να ξεκουραστείς» | Video

  1. Ο καραγκιοζης ….δημοσιογράφος ( πέφτουμε κάτω από τα τέλεια ) είναι ένας κλώουν που η μιλάει η αφήνει αέρια είναι ένα και το αυτό. Είναι ο πρώτος στη μεγάλη λίστα των σούργελων μπαμπουίνων των βόθρο καναλιών που τους αρέσει να ακούνε την φωνή τους, οταν πάει να πει κάποιος την γνώμη του θα τον διακόψει να πι το υπόλοιπο αυτός για έχει αγωνία να μη φανεί η τυφλά του, όλοι μαζί η πινέζα κοντοκολα που βγαίνει μαζί του, Μαρία νομίζω την λένε, ο ευαγγελατος, ο παπαδακης, ο Χατζινικολαου, Τατιάνες, το κοντοπίθαρο γυναικάκι η Νταίζη Ντάκος η Κοσιώνη, το ψώνιο ο Μάνεσης κλπ.
    Πιστεύω ότι βρισκωντε στα κανάλια γιατί έχουν μακριά γλώσσα, λίγο IQ, έχουν ελειψη αυτοπεποίθησης, είναι κομπλεξικοί και νομίζουν ότι είναι ….ελίτ εν στην αιτία έχουν φυτρώσει εκεί που αφοδεύει η ελίτ.
    Ο Καμπουράκης νομίζω ότι κοιμάται με τα ρούχα πού φοράει στην εκπομπή και δεν πλένεται αφου φαίνεται καθαρα από το παρουσιαστικό του. Είναι ο ταμτάκος της ….τηλεόρασης

  2. HNTA ΛEEIΣ ΠΑΛΙ ΜΟΡΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΡΗ-ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΤΟΥ Λ@ΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΝΑΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΟΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑ@ΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ. ….. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    1. Ηλία μου τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν «χρώμα» και γι αυτό δεν ακολουθούν μια ιδεολογία, ακολουθούν τον άνεμο, την κονόμα, και την θέση…

  3. Εντάξει,το καταλάβαμε.Βούρ γιά (υποψήφιος) βουλευτής πάει.Άλλωστε και οι υπόλοιποι δεν είναι καλύτεροι!Αντε,και σ’ ανώτερα!

  4. Το ίδιο σκουπίδια ήταν και αυτοί που ανέφερες. Οι δημοσιογράφοι της Ελλάδας με εξαίρεση ισως 10 (σχετικά άσημων ) πρέπει να μετά ονομαστούνε σε γλωσσογλύφτες ! Είναι αμόρφωτοι, νεροκουβαλητές και θυμιατά των πολιτικών, οσφυοκάμπτες της εξουσίας, ανημέρωτοι εντελώς από την αληθινή διεθνή και ντόπα πραγματικότητα, αναμασάνε ότι τους δώσουνε οι πολιτικοί, ανίκανοι να πάρουν μια συνέντευξη η ακόμα και να αφήσουνε ένα συνάδελφο τους που αυτοί καλούν να μιλήσει, είναι όλοι τους ένα μεγάλο τσίρκο που καμαρώνει γιατί έχει γεννηθεί πάνω στο βόθρο και τα αφοδευματα της εξουσίας των λαμόγιων. Μετά από τους δικαστικούς είναι οι δεύτεροι μεγαλύτεροι προδότες και υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας, ευχωμαι να μην γίνει πόλεμος γιατί από όλους τους πολιτικούς, δικαστικούς και δημοσιογράφους δεν νομίζω να καταφέρει να γλυτώσει κάποιος. Είναι σίγουρα ο πρώτος στόχος σε ένα πόλεμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook