Απίστευτη αγγελία για σπίτι στα Χανιά: 400 ευρώ για ένα δυάρι και μια… περίεργη προϋπόθεση για τον ενοικιαστή

απίστευτη-αγγελία-για-σπίτι-στα-χανιά-4-777738

Σε μια πόλη έρμαιο της τουριστικοποίησης, το να βρει κανείς χώρο για μακροχρόνια μίσθωση μοιάζει να γίνεται όλο και πιο… απαιτητικό.

Με την προϋπόθεση να καθαρίζει το διπλανό σπίτι για τους τουρίστες της AirBnb και να τους αλλάζει σεντόνια και πετσέτες, μπορεί να ενοικιάσει κάποιος ένα δυάρι στα Παχιανά, στην τιμή των 400 ευρώ!

Φυσικά επί πληρωμή, όπως διευκρινίζεται στην σχετική αγγελία που σας παρουσιάζει το zarpanews.gr που προέρχεται από σελίδα κρητικών αγγελιών.

Όσο και για τα παιδιά και τα κατοικίδια; Εννοείται ότι απαγορεύονται. Μην λέμε και τα αυτονόητα.

zarpanews.gr

14 thoughts on “Απίστευτη αγγελία για σπίτι στα Χανιά: 400 ευρώ για ένα δυάρι και μια… περίεργη προϋπόθεση για τον ενοικιαστή

  1. Για διαβασε και καμια αλλη…Σαν αυτη που ελεγε προχθες νοικιαζεται δυαρι με 3 κρεβατοκαμαρες στα 300 ευρω…Λεω κι εγω ωραια τιμη λογικη για να βαλω την οικογενεια μεσα,περνω τηλεφωνο κι ο ΜΟΥΣΚΑΡΟΣ ηθελε 300 ευρω το ΚΑΘΕ ατομο για συγκατοικηση των τριών!!!!!!!!!!!!!!!!!!300 και 300 και 300 κανει 900 ευρω!!!!Ρε δε μπατε στο διαολο κολοιδιοκτητες!!!

  2. Δεν τους φτάνει η κατάντια τους που έχουν λίώσει τα γόνατά τους και έχουν σαλιώσει το έδαφος με τη γλώσσα μόλις δουν τουρίστα, θέλουν να κάνουν και άλλους σαν τα μούτρα τους…

  3. Μούσκαρε, επειδή σε έχω πετύχει σε διάφορες αναρτήσεις, ένα έχω να σου πω: Ότι κι αν λες είναι της Αγελάδας το συναπάντημα… Δηλαδή, άσε μας με τις ανακρίβειες σου… Αν θες να πεις κάτι, πες τα συγκεκριμένα.

    1. «Μασταρια»,αντε να γραψεις κατι δικο σου κι ασε των αλλωνωνε!!!Εγω Ο,ΤΙ γραφω το εχω καρατσεκαρισμενο…Φιλε μου…Εσυ εισαι που ζητας 300 ευρω το ατομο;;;Μαλλον….χα χα χα

  4. Απίστευτοι τυποι.
    Κατι γεροι ρακένδυτοι και αμόρφωτοι εχουν κάνει περιουσία στις πλάτες όσων εργάζονται για 600 ευρω.
    Λεω αμόρφωτοι γιατι απαιτουν ως αμόρφωτοι να εισαι γιατρος για να μπεις στην καλύβα τους. Ντροπή. Αν καποιος ειχε 600 και 900 το μήνα θα έπαιρνε στεγαστικο.

  5. Ενταξει….ειναι λιγο υπερβολικη η αγγελια….άλλα ας ηρεμησουν κ οι ιδιοκτητες ξενοδοχείων-πανδοχειων των 50 ευρω την βραδια που συφιλιαζουν όταν ακουν για airbnb!!!!!!!!!Ας φάει κ κανενας αλλος από την σπανακοπιτα μην είναι μονοφαγαδες!!!!!!χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook