Απανωτά… ηλεκτροσόκ σε Κρητικό – Καλείται να πληρώσει 3.500 ευρώ για ρεύμα

απανωτά-ηλεκτροσόκ-σε-κρητικό-καλ-1430859

Ο κύκλος των… φουσκωμένων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος δεν λέει να σταματήσει καθώς τους τελευταίους μήνες οι καταναλωτές έρχονται αντιμέτωποι με πολύ υψηλούς λογαριασμούς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός Κρητικού ο οποίος καλείται να πληρώσει 3.500 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα του τετραμήνου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο Οδυσσέας Θεοδωράκης τα τελευταία δύο χρόνια είχε συνάψει συμβόλαιο με μία ιδιωτική εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος.

«Μέχρι και τον Φεβρουάριο τα πράγματα οι λογαριασμοί που έρχονταν ήταν γύρω στα 100 ευρώ οι έναντι και στα 400 ευρώ οι εκκαθαριστικοί», ανέφερε σχετικά ο κ. Θεοδωράκκης ο οποίος παράλληλα τόνισε πως από τον Φεβρουάριο και μετά κάθε μήνα δέχεται και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό με υπέρογκα ποσά.

«Τον Φεβρουάριο συγκεκριμένα μου έρχεται ο εκκαθαριστικός τετραμήνου που λέει ότι οφείλω 2.715 ευρώ! Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο την εταιρία, πήγα από εκεί για να μου πουν για ποιον λόγο τέτοιο ποσό και δεν έβγαζα άκρη», επεσήμανε σχετικά ο κ. Θεοδωράκης.

Ο άτυχος Ηρακλειώτης εκείνη την περίοδο έληγε το συμβόλαιό του και αποφάσισε να αλλάξει πάροχο. Έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, σύναψε νέο συμβόλαιο με άλλη εταιρία ενώ προχώρησε και στην ρύθμιση της οφειλής των 2.715 ευρώ.

Ο εφιάλτης του όμως δεν τελείωσε εκεί. «Λίγες μέρες μετά την ρύθμιση της οφειλής παίρνω ένα νέο λογαριασμό με ένα μικροποσό, περίπου 4 ευρώ. Αμέσως μετά όμως μου έρχεται νέος εκκαθαριστικός με κόστος 773 ευρώ! Πάλι ήρθα σ’ επαφή με την εταιρία και πάλι δεν ξέρανε να μου πούν τι και πώς. Γνωρίζω πως το τετράμηνο του χειμώνα είχα καταναλώσει περισσότερο ρεύμα απ’ ότι το καλοκαίρι αλλά δεν περίμενα τέτοιο ποσό. Ούτε περίμενα ότι μέσα σε λίγες ημέρες θα μου έρθουν τρεις λογαριασμοί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος όπως τόνισε είναι ανήκει στη μικρομεσαία τάξη και δεν μπορεί ν’ αντέξει τέτοια ποσά για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Πηγή: cretapost.gr

2 thoughts on “Απανωτά… ηλεκτροσόκ σε Κρητικό – Καλείται να πληρώσει 3.500 ευρώ για ρεύμα

  1. Αν ανεβάσω κι εγώ ένα λογαριασμό σούπερ μάρκετ 500 ευρώ, κρύψω την ανάλυση του, ισχυριστώ ότι ανήκω στη μικρομεσαια τάξη, θα με κλαίτε και μένα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook