Αντιστάθηκε στον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο ο ΝΟΧ

αντιστάθηκε-στον-ολυμπιακό-για-ένα-ημ-990018

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, δίνοντας την Κυριακή το πρωί το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στους «ερυθρολεύκους», χάνοντας με σκορ 14-5 στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική απόδοση που είχαν οι παίκτες του ΝΟΧ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 7-5. Ουσιαστικά δηλαδή, η νίκη για τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε στο δεύτερο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 7-0 για τους Πειραιώτες.

Ο Ναυτικός Ομιλος κράτα την καλή απόδοση που είχε και στα δύο παιχνίδια, τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε για τρίτη φορά τη φετινή χρονιά, όσο και με το Παλαιό Φάληρο και πλέον επικεντρώνει την προσοχή στο ματς που ακολουθεί την Τρίτη (25/2) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 17η αγωνιστική.

Τα 8λεπτα: 5-2, 2-3, 4-0, 3-0

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 5, Γούνας 2, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Αποστολάκης 1, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook