«Αντίο» στις λακκούβες της οδού Αναπαύσεως – Ξεκίνησαν τα έργα από τον Δήμο Χανίων | Photos

αντίο-στις-λακκούβες-της-οδού-αναπα-1176238

Ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αναπαύσεως στα Χανιά, σε ένα δρόμο φημισμένο για τις… επανειλημμένες λακκούβες του.

Μετά από χρόνια λοιπόν, η κάθοδος από την οδό Αναγνώστου Γογονή και τις Μουρνιές θα είναι ομαλή για τους οδηγούς, αφού δεν θα ανησυχούν μήπως το όχημά τους πάθει κάποια ζημιά μέχρι να φτάσει στο κέντρο (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο δρόμο).

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την πλήρη ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στο τμήμα της οδού, από τη συμβολή με την οδό Εφέδρων Πολεμιστών (από τον Άγιο Λουκά και κάτω δηλαδή) έως και τη συμβολή με την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός ολίγων ημερών και στο διάστημα αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να σεβαστούν την ειδική σήμανση και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ συνίσταται η αποφυγή χρήσης της οδού από τους οδηγούς για τη λιγότερη δυνατή συμφόρηση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Αντίο» στις λακκούβες της οδού Αναπαύσεως – Ξεκίνησαν τα έργα από τον Δήμο Χανίων | Photos

  1. Με τις λακούβες δεν θα ξεμπερδέψουμε, αφού γίνονται απλές ασφαλτοστρώσεις και όχι δουλειά με προδιαγραφές. Στη Νεάρχου και Τζανακάκη, 20 μήνες μετά τις αντίστοιχες εργασίες, οι λακούβες έχουνε αρχίσει και σχηματίζονται ξανά. Δείτε τη Λεωφόρο Κνωσσού στο Ηράκλειο και θα καταλάβετε τι σημαίνει ποιοτική δουλειά. Εμείς τρεις δρόμους έχουμε και δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε σε μία αξιοπρεπή κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook