Αντί για ισοπαλία, ήττα για τα Χανιά στο Ηράκλειο

αντί-για-ισοπαλία-ήττα-για-τα-χανιά-στο-972501

Με το γκολ του Ροβίθη στον 94ο λεπτό, ο Εργοτέλης στέφτηκε νικητής στο κρητικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για το 2019 στη Σούπερ Λιγκ 2. Τα Χανιά διαμαρτύρονται για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον διαιτητή Τζουμαλάκη (Σερρών) για χέρι στον Κάσσο.

Σε κάθε περίπτωση τα Χανιά γνωρίζουν την πρώτη τους εκτός έδρας ήττα, αν και βρέθηκαν σε αυτό το παιχνίδι να είναι πολύ κοντά στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, από τη στιγμή που γνώρισαν την ήττα στις καθυστερήσεις. Από την άλλη, ακόμα κι έτσι, εάν μετρούσε το γκολ του Κάσσου, θα είχαν «σώσει» την ισοπαλία…

Το τέλος του αγώνα βρήκε μάλιστα τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή για την απόφαση να υποδείξει χέρι στον Κάσσο όταν η μπάλα φάνηκε να βρίσκει καθαρά τον ώμο του.

Αυτή είναι η πρώτη ήττα για τα Χανιά εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να υποχωρούν πλέον στην 8η θέση, ο δε Εργοτέλης ανεβαίνει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών). Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών) – Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας). 4ος διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Κουσκουνάς (30′), Τριανταφυλλάκος (60′), Μπάτζιος (79′), Μπουτσάκης (82′ – από τον πάγκο), Μπαράτα (88′), Κάσσος (90+6′)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπούσης, Μπρους, Γροντής (85′ Μπουτσάκης), Κουατένγκ (16′ λ.τρ. Μπαράτα), Εφορντ, Ροβίθης, Μπουρσέλης (55′ Τσέλιος).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (90+1′ λ.τρ. Σελινιωτάκης), Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν, Δημητριάδης (61′ Παναγιωτούδης), Κάσσος, Βρεττός (76′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook