«Ανθρώπινο λάθος» από τα Τέμπη μέχρι τη… Μινεσότα και το Κεντάκι

ανθρώπινο-λάθος-από-τα-τέμπη-μέχρι-τ-1661388

Πιστός στη θεωρία του ανθρώπινου λάθους παραμένει ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τα σημερινά δυστυχήματα στις ΗΠΑ για να στηρίξει τα λεγόμενά του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την εμπρηστική ομιλία του για το νομοσχέδιο, φρόντισε να προκαλέσει ξανά, αποδίδοντας τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη στην ανθρώπινη φύση.

Επιχειρώντας, μάλιστα, να βρει νέα επιχειρήματα, μίλησε για τα σημερινά δυστυχήματα σε Μινεσότα και Κεντάκι συμπληρώνοντας ότι «όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».

 efsyn.gr

3 thoughts on “«Ανθρώπινο λάθος» από τα Τέμπη μέχρι τη… Μινεσότα και το Κεντάκι

  1. «όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».
    ΈΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ;
    ΥΓ . ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ . ΣΥΜΦΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

  2. «όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΠΟΡΥΜΟΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ .

  3. «όσα μέτρα και να λάβουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και το δυστύχημα. Είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».

    Ισχύει και για την αντισύλληψη το παραπάνω και έτσι γεννιούνται «μορφές» κατά καιρούς..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook