Ανησυχία σε στρατιωτική βάση στα Χανιά – Αξιωματικός θετικός στον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί για τα καλά στα Χανιά, όπως μαρτυρούν και τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την περιοχή, με τα κρούσματα να έχουν πάρει την ανιούσα.

Έτσι, από τον Covid19 δεν γλίτωσε ούτε βάση της πολεμικής αεροπορίας στα Χανιά, στην οποία εντοπίστηκε άτομο που έφερε τον ιό και βγήκε θετικό σε τεστ που του έγινε.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αξιωματικό, με περίπου 10 άτομα που έχουν έρθει σε επαφή του να τίθεται σε κατ’ οίκον καραντίνα, μέχρι να διαπιστωθεί αν έχουν κολλήσει.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που η Πολεμική Αεροπορία έχει και άλλους… καημούς, αφού υπάρχει επιφυλακή λόγω της παρατεταμένης έντασης στο Αιγαίο με την Τουρκία, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στις ευπαθείς ομάδες του ελληνικού στρατού δεν δίνεται η δυνατότητα να παραμείνουν στις οικίες τους.

zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Σε ετοιμότητα -επιχειρησιακή πάντα, αλλά πλέον και υγειονομικής φύσεως- βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το προσωπικό της 115 Πτέρυγας Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων, μετά από τη γνωστοποίηση τις προηγούμενες ημέρες για κρούσμα κορονοϊού σε υπαξιωματικό της μονάδας. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ