Ανήλικος καταδικάστηκε για αποπλάνηση 10χρονης – Την κρατούσαν παράνομα σε καταυλισμό

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου 2015 ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για επεισόδιο μεταξύ αθίγγανων στον καταυλισμό του Κορακόνερου στη Ρόδο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ενημερώθηκαν από την 41χρονη μητέρα της 10χρονης, ότι η κόρη της βιάστηκε και κρατείται παράνομα σε παράπηγμα στον καταυλισμό.

Η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο παράπηγμα και παρέλαβε από τους δύο ενήλικους κατηγορούμενους την κόρη της. Η μητέρα κατέθεσε ακολούθως ότι η κόρη της είχε βιαστεί από τον 15χρονο με την συνδρομή των δύο ενηλίκων, οι οποίοι την ακινητοποίησαν εντός του παραπήγματος, ενώ υποστήριξε ότι την εξανάγκασαν και σε κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, και συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ σε έρευνα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ροζ μπλουζάκι, ένα μαύρο κολάν, ένα εσώρουχο, ένα πράσινο μπλουζάκι, ένα πράσινο φούτερ και ένα σεντόνι με ίχνη αίματος.

Σημειώνεται, ότι τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της, τροποποίησαν τις αρχικές τους καταθέσεις ως προς τη συνέργεια των δύο ενηλίκων, ισχυριζόμενες ότι δεν την ακινητοποίησαν και υποστηρίζοντας ότι την οδήγησαν και την κλείδωσαν στο παράπηγμα για να έλθει σε επαφή μαζί της ο 15χρονος, ενώ διέψευσε ότι την εξανάγκασαν να καταναλώσει αλκοόλ.

Απολογούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους. Υποστήριξαν εκ νέου ότι ο 15χρονος ήθελε να παντρευτεί την 10χρονη και ότι ήλθε σε επαφή μαζί της, με τη συναίνεσή της.

Υποστηρίζουν παραπέρα ότι ο 15χρονος είχε αγαθές προθέσεις κι ότι οι γονείς της ανήλικης δεν ενέκριναν την σχέση τους με αποτέλεσμα να επιλέξει να την “κλέψει”. Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι η ανήλικη ήπιε αλκοόλ μόνη της, λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων.

Η σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο επιβεβαιώθηκε και από εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το παιδί από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν βιολογικό υλικό από τους κατηγορούμενους και την 10χρονη, το οποίο και απεστάλη μαζί με τα ρούχα και το σεντόνι που κατασχέθηκαν, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ