Ανήλικος διέρρηξε σχολείο – Πήρε από το κυλικείο χρήματα και… καφέ

ανήλικος-διέρρηξε-σχολείο-πήρε-από-τ-1353658

Ο ανήλικος είχε παραβιάσει την πόρτα του κυλικείου και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό σε κέρματα, εξοπλισμό παρασκευής καφέ, φαγώσιμα και διάφορα εργαλεία.

Ένα ανήλικο Ελληνόπουλο χωρίς… ταυτότητα κρυβόταν πίσω από την εισβολή που είχε γίνει στις αρχές Ιανουαρίου στον προαύλιο χώρο ενός σχολείου στη Χαλκίδα, όπου είχε παραβιάσει την πόρτα του κυλικείου και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό σε κέρματα, εξοπλισμό παρασκευής καφέ, φαγώσιμα και διάφορα εργαλεία.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και προέκυψαν τα στοιχεία του ανήλικου, ο οποίος δεν έχει βγάλει καν ταυτότητα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και περιλαμβάνει και τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Έκλεψαν τσαντάκι με χρήματα και κάρτα από Ι.Χ.

Μέρα- μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του 2021 είχαν διαρρήξει άγνωστοι ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας και είχαν κλέψει ένα τσαντάκι που περιείχε 2.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Από την έρευνα της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας διαπιστώθηκε ότι δράστες ήταν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

protothema.gr

2 thoughts on “Ανήλικος διέρρηξε σχολείο – Πήρε από το κυλικείο χρήματα και… καφέ

  1. Μερες του «Γιαννη-Αι Γιαννη» , ζουμε. Φανταστειτε την αναγκη αυτου του παιδιου! Το ποσο πιεστηκε για να κανει 1 τετοια πραξη . Ξερετε , υπαρχουν πολλοι ανθρωποι γυρω μας , ισως και συγγενεις μας, που μπορει η εικονα που προβαλουν να ειναι ανετη και καλοβαλμενη , και που ομως, δεν εχουν χρηματα ουτε για ρευμα ,ουτε για βενζινη, ουτε για να αντικαταστησουν τα σκισμενα παπουτσια των παιδιων τους. Γιατι παρολη την εικονα , ισως δεν εχουν δουλεια ή ισως δεν τους πληρωνουν . Και δυστυχως οσο κι αν το παλεψουν , θα κανουν το βημα να κλεψουν , απο το συγγενη , τον αδερφο, το φιλο . Δυστυχως λεω . Κι ομως αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν αλλο τροπο να βγαλουν το μηνα.

  2. Να ξερετε πως ολοι μας μπορουμε να βρεθουμε απο τη μια ωρα στην αλλη επι ξυλου κρεμαμμενοι . Μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι ξερουν πλεον τι τους ξημερωνει . Η ανεχεια ειναι γυρω μας . Θα μεταφετω 1 περιστατικο που βιωσα . Στη διπλανη πολυκατοικια ζουν 2 κυριες , αδελφες , συνταξιουχες ΟΤΑ , απαντρεφτες, χωρις υποχρεωσεις και εισπρατωντας ταυτοχρονα το ενοικιο απο 1 μαγαζι που εχουν στο κεντρο . Το σπιτι που μενουν ειναι δικο τους , κληρονομια . Ζωη και κοτα που λεμε . Αυτες οι κυριες εχουν και 2 αδερφους παντρεμενους με παιδια . Μην τα πολυλογω περυσι εκλεισε η επιχειρηση που δουλευε ο ενας αδερφος και απο τοτε δουλευει διανομεας ή οτι αλλο βρει . Μια Κυριακη πρωι , οταν οι 2 κυριες εφυγαν για την καθιερωμενη τους βολτα με παλιες συναδελφους , ο συγκεκριμμενος αδελφος , μαλλον δεν αντεξε και μπηκε στο σπιτι
    των 2 κυριων ψαχνοντας για χρηματα . Ολα αυτα τα εβλεπα απο το δικο μου μπαλκονι. Αλλα , μπορεις να τον κατηγορησεις ; Ισως και να ειχε ζητησει δανεικα και να μην πηρε . Ποιος ξερει . Δεν πηρε απο καποιον που ειχε αναγκη , πηρε απο τα περισσεουμενα .Γιατι οι
    συγκεκριμενες κυριες αναγκη καμια δεν ειχαν . Μηνας μπαινει ,μηνας βγαινει η συνταξη στο χερι . Και τσιγκουνες ταυτοχρονα .( Ενα κλιματιστικο υους πιυ βρισκεται στην ταρατσα της πολυκατοικθας
    εχει χαλαδει 6 χρονια . 6 χρονια , κανει τον απιστευτο θορυβο αλλα εκεινες αρνουνται να το αλλαξουν , αδιαφορωντας και για την ενοχληση πιυ μας προκαλει.) Η αναγκη λοιπον του ανθρωπου να ζησει την οικογενεια του αρχιζει να αλλαζει πολλα απο τα δεδομενα που ξεραμε . Η ανοχη μας σε τετοιες περιπτωσεις επιβαλλεται πλεον .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook