Ανδρουλάκης: Στην Κρήτη για την ενθρόνιση και επαφές με τον «αέρα» των δημοσκοπήσεων

Στην Κρήτη, την ιδιαίτερή του πατρίδα, θα βρίσκεται το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα έχει ένα γεμάτο, ο ίδιος ευελπιστεί, και γόνιμο Σαββατοκύριακο. Αφενός θα παραστεί, για πρώτη φορά (και στην γενέτειρά του κιόλας) ως επικεφαλής κόμματος σ’ ένα πολύ σπουδαίο (για τον τόπο του ειδικά) γεγονός: στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Αφετέρου, οι πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν ότι ο Κρητικός ευρωβουλευτής και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα έχει σειρά επαφών με φίλους, συντρόφους και όχι μόνο! Φαίνεται μάλιστα πώς θέλουν να συνομιλήσουν μαζί του, εκ του σύνεγγυς, παλιά ιστορικά στελέχη του κόμματος, που απείχαν το τελευταίο διάστημα και στο πρόσωπο του νέου προέδρου βλέπουν όραμα και προοπτική, ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για τον ευρύτερο δημοκρατικό κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί και με παράγοντες από άλλους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του αντιλαμβάνονται ότι το ρεύμα που δημιουργείται κεντρικά, όπως εξάλλου αποτυπώνεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενισχύει το Κίνημα Αλλαγής και στην Κρήτη, πάλαι ποτέ ισχυρό εκλογικό κάστρο της παράταξης.

Το υπέδαφος υπάρχει, όπως λένε έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές του πράσινου στρατοπέδου, εκτιμώντας ότι η ολική επαναφορά για το κόμμα θα πρέπει να ξεκινήσει (για τα καλά) από ένα νησί με το οποίο ουδέποτε έκοψε τους στενούς ιστορικούς του δεσμούς. Οι συναντήσεις του κ. Ανδρουλάκη, χώρια απ’ την λογική αξιοποίησης του… μομέντουμ, θα έχει και βαθιά σημειολογική σημασία. Έτσι τα φέρνουν οι συμπτώσεις και στις 5 Φλεβάρη θα γιορτάζονταν τα γενέθλια του Ανδρέα Παπανδρέου. Δύο μέρες αργότερα, στις 7 Φλεβάρη (ημέρα Δευτέρα) τα έχει κι εκείνος. Γίνεται 43 ετών…

creta24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ