Ανδρουλάκης από τη Σητεία: «Στις 25 Ιουνίου η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρει εκ νέου τον πραγματικό του αντίπαλο» | Video

ανδρουλάκης-από-τη-σητεία-στις-25-ιουν-1704857

Στη Σητεία μίλησε το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του και με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αν ο καθένας αγωνιστεί, 25 Ιουνίου ανοίγει ένας καινούριος δρόμος» επεσήμανε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Σητεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως επισήμανε, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη μισθωτή εργασία και την εξασφάλιση καλύτερων μισθών για τους εργαζόμενους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στο δημογραφικό ζήτημα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάλεσε τους πολίτες να καταστήσουν το ΠΑΣΟΚ ισχυρό και να το επαναφέρουν στη θέση που κατείχε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. «Στις 25 Ιουνίου» είπε χαρακτηριστικά «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρει εκ νέου τον πραγματικό του αντίπαλο».

«Φιλοδοξούμε» είπε ακόμη «να κάνουμε εκ νέου πράσινο το νησί μας».

Δείτε την ομιλία του στη Σητεία:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook