Αναβρασμός έργων ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά – Τώρα σκάβουν και στα μαχαιράδικα | Photos

αναβρασμός-έργων-δεδδηε-στα-χανιά-τώ-1319959

Υπογειοποιήσεις καλωδίων και αντικατάσταση παλιών καλωδίων ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Χανίων πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά, σε μια έξαρση εργασιών.

Το πρωί της Πέμπτης, συνεργείο έσκαβε στην οδό Σήφακα, με τις εργασίες να αφορούν αντικατάσταση παλιάς καλωδίωσης. Η λογική ήταν να γίνει η αντικατάσταση πριν ο δήμος ξεκινήσει να πεζοδρομεί τον δρόμο, ώστε να μη χρειαστεί καμία επέμβαση μετά.

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο τομεάρχης ΔΕΔΔΗΕ Χανίων, Γιώργος Πλοκαμάκης, τρία συνεργεία δουλεύουν ταυτόχρονα στην πόλη, πράγμα που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ. Εργασίες έγιναν επίσης στη Μάρκου Μπότσαρη, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, αντικαταστάθηκε ένας υποσταθμός διανομής ρεύματος στην Αποκορώνου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο σημείο ένας υποσταθμός στη διασταύρωση Εφέδρων Πολεμιστών και Αναπαύσεως, δίπλα στο νεκροταφείο.

«Τα έργα γίνονται για λόγους αναβάθμισης του δικτύου αλλά και για λόγους καλαισθησίας», ανέφερε ο τομεάρχης του ΔΕΔΔΗΕ και εκτίμησε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός ενός μήνα, αν οι καιρικές συνθήκες δεν δημιουργήσουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα στην οδό Σήφακα, με το τέλος των εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει η πεζοδρόμηση.

Δείτε φωτογραφίες:zarpanews.gr

3 thoughts on “Αναβρασμός έργων ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά – Τώρα σκάβουν και στα μαχαιράδικα | Photos

  1. Τώρα πρέπει να διορθώσουν και το πρόβλημα με τα λύματα που έτρεχαν όλο το καλοκαίρι!.Εκεί στη καμάρα από κατω.Χρειαζεται αντικατασταση του σωλήνα αποχετευσης!Για να μην έχουμε τα ίδια πάλι! Προτού ξεκινήσουν την πεζοδρόμηση.

  2. Πεζόδρομος η Σήφακα;Δεν είμαστε με τα καλά μας!Οι άνθρωποι που ζούν στον λόφο Καστελιού από πού θα περνούν με τα οχήματά τους;Από τους…πεζόδρομους Ποτιέ-Τσουδερών;

  3. Το κομμάτι αυτό της Σήφακα θα παραμείνει όπως είναι για τα αυτοκίνητα το μόνο που θα αλλάξει θα είναι που θα μπουν πλάκες και θα έρθει σε ευθεία όπως το κομμάτι που προηγείται.Δε θα κλείνει όπως η ποτιε και Τσουδερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook