Αναβάλλεται η φωτοδότηση του νέου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων

αναβάλλεται-η-φωτοδότηση-του-νέου-χρι-1330554

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα εκδήλωσης φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων.

Αναλυτικότερα: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, φωτοδότηση του νέου Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι, καθώς και οι λοιπές εκδηλώσεις, λόγω έκτακτης επιδείνωσης του καιρού.

Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης, αναμένεται νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Αναβάλλεται η φωτοδότηση του νέου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων

  1. Τι δουλειά είχε αλήθεια το Καρπενήσι (!!) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων? Και μάλιστα σε πλαστική.εκδοχή? Δεν μπορούσε να μπεί στην θέση του μιά ωραία στολισμένη βάρκα/καραβάκι/γαλέρα….???

  2. Με την ευκαιρία στόλιστε και φωτοδωτιστε και το εγκατάλειμενο εδώ και τρία χρόνια μηχανάκι δίπλα από το μνημείο του ναυαγίου στην πλατεία ΤΑΛΩ Σε λίγο οι τουρίστες θα το φωτογραφιζουν νομιζωντας πως είναι ιστορικό κομμάτι

  3. Ο ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ,ΚΡΙ ΚΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΔΩ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΙΑΝΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook