Ανατροπή στο Survivor – Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Ατσούν

ανατροπή-στο-survivor-η-έκπληξη-που-ετοιμάζ-1227204

Χωρίς αγωνίσματα ασυλίας και χωρίς αποχώρηση θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα στο «Survivor 4», ωστόσο, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πολύ σύντομα θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στους παίκτες του «Survivor 4» και τους παίκτες του τουρκικού «Survivor», το οποίο, όμως, θα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι φανταζόμαστε.

Συγκεκριμένα, θα οι παίκτες της ελληνικής κόκκινης ομάδας να ενωθούν με τους παίκτες της τουρκικής κόκκινης ομάδας, ενώ θα γίνει το αντίστοιχο με τους παίκτες των δύο μπλε ομάδων.

Την ανακοίνωση έκανε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε επεισόδιο του τουρκικού «Survivor», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τις επόμενες μέρες με την ελληνική ομάδα θα γίνει ένα μικτό παιχνίδι! Οι Κόκκινοι Τούρκοι θα είστε με τους Κόκκινους Έλληνες και οι Μπλε Τούρκοι θα είστε με τους Μπλε Έλληνες. Θα είστε δύο ομάδες, θα είστε μαζί και θα αγωνιστείτε. Νομίζω θα είναι διασκεδαστικό! Επίσης, να θυμάστε πως επειδή θα είστε 9 – 10 σε κάθε ομάδα, ο πάγκος θα έχει άλλη ενέργεια εκείνες τις μέρες. Σας περιμένει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με ένα πολύ όμορφο έπαθλο».

Σημειώνεται, πως ενώ στο παρελθόν έχουμε δει τους Έλληνες παίκτες να ανταγωνίζονται τους Τούρκους παίκτες, δεν έχουμε παρακολουθήσει ποτέ ξανά να φτιάχνονται μικτές ομάδες.

Πηγή:news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook