Aνατροπή στην αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

aνατροπή-στην-αυτοκτονία-του-14χρονου-μά-1448670

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα για τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν τον 14χρονο μαθητή και πρωταθλητή της πάλης να βάλει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν φαίνεται να προκύπτει περίπτωση μπούλινγκ ή κάποιο διαδικτυακό επικίνδυνο παιχνίδι ή έστω τα γνωστά ανδραγαθήματα της εφηβείας με σκοπό το βίντεο.

Άλλωστε όταν η μητέρα του άτυχου παιδιού το βρήκε στο δωμάτιο του νεκρό, το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό και σε λειτουργία φόρτισης. Επίσης από τις καταθέσεις που έχουν πάρει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, επίσης δεν προέκυψε κάποια σοβαρή ενδοσκοπική παρενόχληση σε βάρος του πρωταθλητή της πάλης.

Κατά συνέπεια οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, περιμένουν ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης, να έχει ολοκληρωθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ η εξερεύνηση του κινητού αλλά και του λάπτοπ του 14χρονου.

Από εκεί ίσως προκύψουν συνομιλίες του παιδιού με φίλους του, που ενδεχομένως να δώσουν τελικά μια κατεύθυνση στις έρευνες όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν ένα 14χρονο παιδί γεμάτο ζωή, να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook