Ανακοίνωσε τον Ολλανδό Γιαέλ Εϊσντεν ο Πλατανιάς – Η αποστολή για Δόξα Δράμας

ανακοίνωσε-τον-ολλανδό-γιαέλ-εϊσντεν-998486

Την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα υπολογίζεται για τον αγώνα στη Δράμα κόντρα στη Δόξα, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Αυτός είναι ο Γιαέλ Εϊσντεν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν το πρωτάθλημα Λετονίας όπου αγωνιζόταν στην Γιέλγκαβα. Είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, με καταγωγή από το Κουρασάο.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιαέλ Εϊσντεν (Yaël Eisden). Ο 26χρονος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στην Γιέλγκαβα της Λετονίας, από όπου έμεινε ελεύθερος.

Ο Εϊσντεν είναι γεννημένος στις 11/1/1994 στο Ρότερνταμ και είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, με καταγωγή από το Κουρασάο.

Η οικογένεια του Πλατανιά, καλωσορίζει τον Γιαέλ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο βήμα της καριέρας του».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή ν’ αγωνιστεί στην έδρα της Δόξας Δράμας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Στην αποστολή όπως σημειώνουμε παραπάνω, συμπεριλαμβάνεται ο Εϊσντεν, που δεν αποκλείεται κιόλας να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως την γνωστοποίησε ο Γιάννης Τάτσης, είναι η εξής: Σούλης, Πενταράκης, Ουές, Τσαμούρης, Σαάντο, Πουρζιτίδης, Νιαυραδάκης, Γκάρας, Κόρτσταμ, Κατσαρός, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Λεϊρία, Μπάμπης, Γιούσης, Οικονόμου, Εϊσντεν, Λουκίνας, Παπαδόπουλος, Βουκελάτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook