Ανακοίνωσε Μιγκέλ η Λαμία

ανακοίνωσε-μιγκέλ-η-λαμία-980462

«Στέγη» σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 φαίνεται πως βρίσκουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Μετά τον Ουές ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον ΟΦΗ, η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός όπως είναι γνωστό αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον Πλατανιά, μαζί με τους δύο συμπατριώτες του, Μποσέτι και Γκοτ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαμία, η οποία για μια ακόμα φορά επενδύει σε παίκτη που αποχωρεί από τον Πλατανιά, είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook