Αναίτια η επίθεση κατά τη διάρκεια ελέγχου για μάσκα στην Κρήτη – Αξονική τομογραφία για τον δημοτικό αστυνομικό

αναίτια-η-επίθεση-κατά-τη-διάρκεια-ελέ-1164734

Θορυβημένες οι αρχές στο Ηράκλειο και την Κρήτη μετά την ξαφνική επίθεση πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό που επιχείρησε να τον ελέγξει για τη μη χρήση μάσκας.

Περίπου στη μία το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια ελέγχων της δημοτικής αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ένας δημοτικός αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από πολίτη, τόσο φραστική όσο και με τη χρήση βίας.

Ο πολίτης χτύπησε τον αστυνομικό στο κεφάλι, με τον ίδιο να περνάει εξετάσεις και αξονική τομογραφία, αν και δεν υπάρχει ακόμη λόγος ανησυχίας.

Σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr, ο Μαρίνος Παττακός, εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Ηρακλείου, κατήγγειλε την επίθεση:

«Η επίθεση έγινε αναίτια μόλις πήγε να αρχίσει ο έλεγχος, ενώ πολίτης κρατήθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία για την διαδικασία της ποινικής δίωξης, αφού ο δημοτικός αστυνομικός δεν ήταν μόνος του.

Η Δημοτική Αστυνομία δεν πτοείται ούτε τρομοκρατείται από τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, αλλά συνεχίζει το καθήκον της απέναντι σε όλους τους πολίτες, και εκείνους που πειθαρχούν, αλλά και εκείνους που αρνούνται την πραγματικότητα.»

zarpanews.gr

One thought on “Αναίτια η επίθεση κατά τη διάρκεια ελέγχου για μάσκα στην Κρήτη – Αξονική τομογραφία για τον δημοτικό αστυνομικό

  1. Χίλια Μπράβο στον πολίτη, μακάρι να αντιδρούσαν όλοι οι πολίτες έτσι !
    Οι αστυνομικών δεν μπορεί να χρησιμοποιούν τη δουλειά τους για να καταπιέζουν συνταγματικά και διεθνή κατοχυρωμένα δικαιώματα του ανθρώπου ! Δεν έχει σημασία αν τους διαταζει ένας μπάσταρδος, ανθέλληνας καραγκιοζης πρωθυπουργός η ένας δημοκράτης φιλέλληνας πρωθυπουργός ! Κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα η την ισχύ να επιβάλει στον άλλο τόν τρόπο που θα πάρει αναπνοή η εκπνοή και ο πιο ηλίθιος το καταλαβαίνει αυτό ! Αν λοιπόν αυτός ο πίθηκος ο μητσοτακης αποφάσιζε ότι επτρεπε αντί μάσκα να φοράμε κουκούλες στο κεφάλι (όπως αυτές που φόραγε ο πατέρας του ) η ότι έπρεπε να φορέσουμε χαλινάρια ηντα θα κάνατε ρε ..βουγια αστυνομικοί λαμόγια ? Για ένα μισθό ξευτιλιζώσαστε και ξεφτιλίζετε και τις οικογένειες σας και τους συμπολίτες σας ? Εσείς ρε ρεζιληδες από που κατάγεστε ? Ποσο π4οδότες και ανθελληνες μπορεί να ειστε για να σταματάτε πολίτες που αναρωτιούνται πως θα πάρουνε μια φραντζόλα ψωμί πια στα χάλια που τους έφερε ο μαλάκας ο μητσοτακης με τη δίκη σας στήριξη και τους σταματάτε και αντί να τους δώσετε τη φραντζόλα τους κόβετε πρόστιμα που αν δεν εισασταν ανθελληνες και αν ειχατε πάει σχολείο και ξέρατε να διαβάσετε Ελληνικά θα βλέπατε ότι αυτά τα ξευτιλισμό τα δεν γινωντε σε καμία χώρα καθίκια μπαμπουίνοι κερατάδες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook