Αλκοολόμετρα μοίρασε η Τροχαία Χανίων – Σε επαγρύπνηση οι αρχές με συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς | Photos+Videos

αλκοολόμετρα-μοίρασε-η-τροχαία-χανίω-1496446

Δράση ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, μοιράζοντας ειδικές συσκευές αλκοολομέτρησης μίας χρήσης τις οποίες διέθεσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης.

Παράλληλα, ενημέρωσαν για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση.

Ο «Οδηγός της Παρέας»

Ο οδηγός της παρέας, είναι εκείνος που κατά την έξοδο τους, δεν θα πιει, ώστε να γυρίσουν όλοι με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Επί ποδός η Τροχαία Χανίων

Άνθρωποι της Τροχαίας βρίσκονται σε επαγρύπνηση, κάνοντας συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς, όπως ενημέρωσε η αστυνόμος και υποδιοικήτρια της τροχαίας Χανίων, Μάρθα Κίτσιου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, «αρκετά νέα παιδιά βλέπουμε στα αλκοτέστ ότι έχουν τον οδηγό της παρέας και πάντα συνιστούμε να το έχουμε, να το επεκτείνουμε, να προσέχουμε την ατομική και κοινωνική ευθύνη, να μπορούμε να σταματήσουμε την αιματοχυσία στους δρόμους.

«Η Αστυνομική Διεύθυνση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρχει τροχονομική αστυνόμευση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που παρατηρείται κορύφωση του τουρισμού» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Μαστραντωνάκης.

zarpanews.gr

 

3 thoughts on “Αλκοολόμετρα μοίρασε η Τροχαία Χανίων – Σε επαγρύπνηση οι αρχές με συνεχείς ελέγχους σε οδηγούς | Photos+Videos

  1. Αντι να του πει της οδηγαρας με το beverly να δεσει το κρανος του γιατι αν πεσει αν δεν τον θαψουν θα κατουραει σε σακουλα η Τροχαια του δινει αλκολομετρο.
    Καταλαβαινετε γιατι γιουσουρουμ ειμαστε.

    1. Καθημερινά σφάζουν κόκκινα φανάρια και STOP στα Χανιά. Εγκληματικές παραβάσεις οι οποίες περνάνε στο ψιλό. Ας περνούσε και η Τροχαία από την συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου σε καθημερινή βάση 3 με 4 αυτοκίνητα στην σειρά περνάνε με κατακόκκινο! Το θέμα είναι ότι η δράση της Τροχαίας πρέπει να είναι καθημερινή. Και εφόσον υπάρχει πρόβλημα υποστελέχωσης ας βάλει κάμερες η Τροχαία στα φανάρια να καταγράφουν τις πινακίδες και θα βλέπαμε πόσο γρήγορα θα σταματούσαν τις μαγκιές. Είναι καθαρά θέμα θέλησης η οποία δεν υπάρχει εκ μέρους της Τροχαίας.
      Γιατί εκεί που τον παίρνει πουλάει μαγκιά ο μέσος Χανιώτης οδηγός.
      Στο εξωτερικό πώς γίνεται ξαφνικά οδηγικό πρότυπο? Ίσως πολύ απλά επειδή έχει κάμερες παντού, ακόμα και στα φανάρια και δεν τον παίρνει?
      Αλλά τι λέμε τώρα…. λες και θα αλλάξει ποτέ κάτι στα Χανιά…..

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΛΚΟΟΛΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΕΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ [ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ] ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ. ΣΤΟ ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook