Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Ο θείος μου θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει σε όποια απόφαση πάρω»

αλέξανδρος-μαρκογιαννάκης-ο-θείος-μ-1220063

Στην Περιφέρεια Κρήτης παραμένει αφοσιωμένος ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, παρά τις φήμες που κάνουν λόγο για μεταπήδησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, σε συζήτηση στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά στο Zarpa Radio 89.6, έχει την πλήρη στήριξη του θείου του, Χρήστου:

«Θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει σε όποια απόφαση πάρω. Έχω περάσει πολλά δίπλα του, έχω μάθει πολλά, έχω δει τα λάθη του κι έχω πάρει τα καλά πράγματα.»

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να μεταπηδήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή» επισήμανε, «αφού αυτή τη στιγμή κάνω τη δουλειά μου στην Περιφέρεια. Αν προκύψει κάτι στο μέλλον, να το συζητήσουμε με χαρά. Δεν πολιτεύθηκα ενάντια στον Αρναουτάκη με σκοπό να πάρω κάτι πίσω. Έχω όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για την κεντρική πολιτική σκηνή.»

Ο κος Μαρκογιαννάκης σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη Πέτσα, χαρακτηρίζοντάς την πολύ θετική, αφού «ανακοίνωσε πράγματα που έχουν ξεκινήσει και τρέχουν, καθώς και σημαντικά μεγάλα έργα.

Τα πιο σημαντικά για τα Χανιά ήταν οι Άγιοι Απόστολοι και ο Ταυρωνίτης. Ακόμα, ανακοινώθηκαν αρκετά έργα σε Δήμους, έργα οδοποιίας και πολλά άλλα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής και στο Ηράκλειο, και στο Λασίθι και το Ρέθυμνο. Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα, όμως εκτιμάται η πρόθεση του υπουργού να δώσει λύση άμεσα όπου μπορεί.

Ο υπουργός είναι εξαιρετικός και πολύ δουλευταράς και σίγουρα θα δοθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα, όπως η υποστελέχωση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ήδη έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις, κάτι που θα βοηθήσει να προχωρήσουν οι μελέτες και τα έργα, εν τέλει η ανάπτυξη.»

Αναφερόμενος στην στάση του ως αντιπολίτευση, στάθηκε στον χρήσιμο ρόλο που θέλει να έχει έστω και από το «μετερίζι» της αντιπολίτευσης:

«Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να λαϊκίζω με στείρα αντιπολίτευση στον Περιφερειάρχη, όπως κάνουν πολλοί άλλοι. Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε χρήσιμοι και εποικοδομητικοί. Αυτό που έχει ουσία είναι να προσφέρεις διεκδικώντας πράγματα που θεωρείς χρήσιμα και όχι απλά να γκρινιάζεις και να φωνάζεις. Θεωρώ οτι έχουμε μία υπεύθυνη στάση.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Ο θείος μου θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει σε όποια απόφαση πάρω»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook