Άλεκ Μπάλντουιν: Αν ένιωθα ένοχος θα είχα αυτοκτονήσει | Video

άλεκ-μπάλντουιν-αν-ένιωθα-ένοχος-θα-εί-1331007

Δείτε όσα είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά το μοιραίο δυστύχημα με τη Χαλίνα Χάτσινς

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν, ενάμιση μήνα μετά το φρικτό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» στις 22 Οκτωβρίου.

Ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας στο ABC και στον Τζορτζ Στεφανόπουλο, σε μια αποκλειστική συνέντευξη μετά το μοιραίο συμβάν. Γυρνώντας λοιπόν πίσω στην τραγική εκείνη μέρα, ο 63χρονος αποκάλυψε πώς είναι να γίνεσαι «κατά λάθος δολοφόνος».

Ο ηθοποιός, ξεκαθάρισε αρχικά πως όταν μιλάει για το περιστατικό, δεν προσδιορίζει τον εαυτό του ως θύμα της υπόθεσης, γιατί από το περιστατικό υπήρξαν θύματα. Η 42χρονη Χάτσινς, που έχασε τη ζωή της και ο Τζοελ Σούζα, σκηνοθέτης της ταινίας που τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό. Στη συνέχεια, μίλησε για την άτυχη Χάτσινς. Όσα ήξερε για εκείνη και για τη συνεργασία τους.

Μάλιστα, ανέφερε κάποια στιγμή στις δηλώσεις του, πως όταν έλαβε χώρα ο πυροβολισμός, εκείνος αρχικά θεώρησε ότι η γυναίκα λιποθύμησε, χωρίς να έχει καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Δεν νιώθω ένοχος»

Ερωτηθείς αν νιώθει ένοχος για ότι έγινε, απάντησε πως αν ίσχυε αυτό, θα είχε αυτοκτονήσει. «Νιώθω ότι κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ».

«Δεν πάτησα τη σκανδάλη»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν λύγισε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ήταν γραμμένο στο σενάριο το να πυροβολήσει. «Δεν πάτησα τη σκανδάλη» απάντησε. «Δηλαδή δεν πάτησες ποτέ τη σκανδάλη;» ρώτησε ξανά ο Στεφανόπουλος. «Όχι, όχι, όχι. Δεν θα σημάδευα ποτέ κανέναν και θα πατούσα και τη σκανδάλη. Ποτέ», δήλωσε.

Στην ερώτηση για το πώς πιστεύει ότι βρέθηκε σφαίρα μέσα στο όπλο ενώ θα έπρεπε είναι άσφαιρο, ο Άλεκ Μπάλντουιν απάντησε «δεν έχω ιδέα».

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι το δυστύχημα αυτό ήταν ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στην καριέρα του, γιατί όπως είπε «το σκέφτομαι συνέχεια και ψάχνω απαντήσεις στο «τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά»».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη θλίψη του, ενώ ξεσπούσε συχνά σε κλάματα.

Δείτε όσα είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν στο ABC:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook