Αλαλούμ με τη Miss Universe – Ποια είναι τελικά η πραγματική υποψήφια – Τι λέει ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων

Mπέρδεμα δημιουργήθηκε με την ελληνική εκπροσώπηση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe (Μις Υφήλιος).

Η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, με ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε πως αποχωρεί από τον διαγωνισμό ομορφιάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, λόγω των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

 

Τι λέει ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων για την ανάρτηση της Ραφαέλας Πλαστήρα

Μετά την ανάρτηση της Ραφαέλας Πλαστήρα, ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe (Μις Υφήλιος) τόνισε πως η Σταρ Ελλάς 2019 δεν είχε το επίσημο χρίσμα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Η επίσημη Miss Universe Greece για το 2021 είναι η Σοφία Αραπογιάννη» πρόσθεσε.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Εθνικών Καλλιστείων για το Miss Universe 2021

«Σχετικά με το θέμα περί αποχώρησης της Ραφαέλας Πλαστήρα από το Miss Universe 2021, στο οποίο επικαλέστηκε το παλαιστινιακό ζήτημα, είναι όλο ψευδές.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η Star Hellas 2019 και είναι ο μοναδικός της τίτλος, ουδέποτε είχε το επίσημο χρίσμα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο MISS UNIVERSE 2021, ως MISS UNIVERSE GREECE.

Η επίσημη MISS UNIVERSE GREECE για το 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία ανακοινώθηκε από το Μις Υφήλιος 2021 και είναι η εστεμμένη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS με τίτλο MISS GS HELLAS 2021.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες, πως πλέον, ο εθνικός οργανισμός GS HELLAS, είναι αυτός που διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα και συμβόλαια για την εκπρόσωπό-εστεμμένη της Ελλάδας, αλλά και συμμετοχή της για το Miss Universe 2021. Όλα τα άλλα είναι ψευδή, ανυπόστατα και εκ του πονηρού φερόμενα παραπληροφόρησης» ανέφερε ο κ. Κούβαρης.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ