Ακρόπολη: «Προσπάθησα να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα» – Τι λέει ο 18χρονος μέσα από το νοσοκομείο

ακρόπολη-προσπάθησα-να-ξεφύγω-και-δε-1674381

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 18χρονος, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 17χρονο, στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι δύο 17χρονοι πλησίασαν τον Δημήτρη και τους φίλους του, με σκοπό να τους ληστέψουν, και ο ένας δράστης δεν δίστασε να μαχαιρώσει τον 18χρονο ώστε να αρπάξει το τσαντάκι που είχε μαζί του.

Ο νεαρός, που υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπογράμμισε ότι στάθηκε πολύ τυχερός και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ χειρότερα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του, τους γονείς του και τους γιατρούς.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι τα πράγματα πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο 18χρονος Δημήτρης και πρόσθεσε ότι «θα το έλεγε κανείς ότι σώθηκα από θαύμα. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, αλλά εντάξει».

«Δεν μπορώ να πιώ νερό, είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά…», είπε αναφερόμενος στην υγεία του, ενώ σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τους δύο 17χρονους, είπε ότι «προσπάθησα να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα. Ευτυχώς που είχα τους φίλους μου δίπλα μου εκείνη την στιγμή».

Οι δύο 17χρονοι οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων. Και οι δύο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Η εισαγγελέας ανηλίκων άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον έναν από τους δύο, που φέρεται να παραδέχεται ότι μαχαίρωσε το θύμα, ενώ και στους δύο ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook