Airbnb Luxe: Τώρα και με εμπειρίες πολυτελείας

airbnb-luxe-τώρα-και-με-εμπειρίες-πολυτελείας-882970

Έντεκα χρόνια μετά τη γέννηση της Airbnb, όταν δυο σχεδιαστές με έξτρα χώρο στο σπίτι τους αποφάσισαν να φιλοξενήσουν τρεις ταξιδιώτες που έψαχναν ένα μέρος για να μείνουν, μια νέα εμπειρία πολυτελούς διαμονής, η Airbnb Luxe, στοχεύει να φέρει την εξατομικευμένη πολυτέλεια πιο κοντά στους ταξιδιώτες.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Airbnb τo Airbnb Luxe προσφέρει μοναδικά και εντυπωσιακά σπίτια διασφαλίζοντας μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Τα σπίτια αυτά βρίσκονται σε εκπληκτικούς προορισμούς (π.χ. ιστορικές βίλες στην Τοσκάνη, κάστρα στη Γαλλία κτλ), και επιλέγονται βάσει της γνώσης που έχει στα χέρια της η πλατφόρμα μετά την απόκτηση της Luxury Retreats το 2017.

Σε πρώτη φάση έχουν επιλεγεί πάνω από 2.000 σπίτια σε όλο τον κόσμο, τα οποία πέρασαν από ενδελεχή αξιολόγηση βάσει 300 κριτηρίων ώστε να πληρούν τα στάνταρ σε ντιζάιν και λειτουργικότητα.

Αυτά περιλαμβάνουν υψηλά στάνταρ στο ντιζάιν με ποικιλία υλικών, χώρους για ομάδες επισκεπτών, ντιζάιν με μεγάλη χρηστικότητα και μπάνια που αντιστοιχούν στις κρεβατοκάμαρες.

Τα σπίτια αξιολογούνται επίσης βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών όπως η τοποθεσία και το περιβάλλον τους, αλλά και οι υπηρεσίες που τα συνοδεύουν.

Κάθε κράτηση στο Airbnb Luxe περιλαμβάνει 24ωρη επικοινωνία με ειδικά εκπαιδευμένο οργανωτή ταξιδίου που διασφαλίζει ότι η διαμονή είναι στα μέτρα του ταξιδιώτη, σε κάθε φάση του ταξιδιού, από τη διευκόλυνση της κράτησης και του τσεκ ιν, μέχρι τη συμμετοχή σε τοπικές εμπειρίες και δραστηριότητες και την προσφορά υπηρεσιών όπως φροντίδα παιδιών, ιδιωτικοί σεφ κτλ.

Πέρα από τις ιδιαίτερες τοποθεσίες, τα σπίτια του Airbnb Luxe βρίσκονται και σε πόλεις, στις οποίες φέτος θα προστεθούν άλλες 12, όπως το Μιλάνο, το Παρίσι και το Όστιν.

Το 2018 ο αριθμός κρατήσεων στην Airbnb για καταχωρήσεις τουλάχιστον 1.000 δολαρίων τη βραδιά αυξήθηκαν κατά 60%.

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook