Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στο Ρέθυμνο – Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ρέθυμνο.

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Ρεθύμνου.

Εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο αστυνομικός βρισκόταν στο μπαρ για διασκέδαση, όταν τέσσερις άνδρες φέρεται να διαπληκτίστηκαν έξω από αυτό, με τον ένα να κρατά μαχαίρι. Ο αστυνομικός με πρόθεση να τους χωρίσει από τον καβγά, μπήκε στην μέση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από το μαχαίρι ενώ στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε αυτόν που το κρατούσε για να τον αφοπλίσει.

Ο άνδρας που δέχθηκε την σφαίρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Το τραύμα του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι διαμπερές.

Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων στο συμβάν, των τεσσάρων ανδρών και του αστυνομικού.

Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό, συλλέγοντας στοιχεία από το σημείο της συμπλοκής, ενώ αναζητείται υλικό και από κάμερες ασφαλείας.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ