Άγριος ξυλοδαρμός σε κρεοπωλείο στην Κρήτη: «Με είπε μαϊμούνι» λέει ο χασάπης

άγριος-ξυλοδαρμός-σε-κρεοπωλείο-στην-637481

Μια καταγγελία για ξυλοδαρμό σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο, βλέπει το φως της δημοσιότητας και πολλά έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, η ταμίας του μαγαζιού αναφέρει πως ο 46χρονος πελάτης ο οποίος φέρεται να είναι θύμα της επίθεσης, ζητά χρήματα για να κλείσει η υπόθεση και πως μίλησε με τον άνδρα και τα είδε όλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Εγώ μίλησα με τον κύριο. Επειδή ήμουν μπροστά, είδα τι έγινε και υπάρχουν και μάρτυρες μέσα στο κρεοπωλείο. Ο κρεοπώλης ενημέρωσε τον πελάτη ότι το κρέας που πήρε είναι πιο ακριβό. Παρόλα αυτά, ο πελάτης τον έβαλε και το έκοψε και μετά τον… δούλευε και από πάνω”.

H ταμίας αναφέρει πως δεν είδε ποτέ τον κρεοπώλη να χτυπά τον πελάτη.

Όπως αναφέρει η καταγγελία του 46χρονου, ο άνδρας στο κρεοπωλείο τον αιφνιδίασε ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο του και του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές μπροστά στο ανήλικο παιδί του.

“Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα, ακούω φωνές από πίσω μου. Γυρνώντας να δω ποιος είναι, μού έχει ”παίξει” δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου ”έπαιζε” κλωτσιές στην πόρτα“, ανέφερε ο 46χρονος πελάτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει το φερόμενο θύμα, ο κρεοπώλης του επιτέθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε για την τιμή του κρέατος στο ταμείο από την τιμή που φαινόταν στη βιτρίνα.

Τι αναφέρει ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο φερόμενος δράστης της υπόθεσης του ξυλοδαρμού αρνείται κάθε κατηγορία και μιλώντας στο Mega ανέφερε:

“Κοίτα αυτό το κρέας είναι πραγματικά αυτό που θες αλλά δεν είναι η τιμή του προβάτου 4,99 ευρώ, έχει 5,99 ευρώ. Του το είπα. Αυτό δεν είναι πρόβατο είναι ιδιαίτερο κρέας. Αυτός αδιαφόρησε. Του λέω να σου κόψω; Μου λέει κόψε μου. Και μετά την πέταξε αυτός την σακούλα λες και είμαστε σκουπίδια και πήγε στο αμάξι του“.

Παράλληλα, ο κρεοπώλης αναφέρει πως ο 46χρονος τον ακολούθησε στο αυτοκίνητο του για να του ζητήσει τον λόγο όπου και του είπε:

“Του λέω βρε κουμπάρε εγώ ήθελα να σε περιποιηθώ και αυτός μου λέει είσαι μαϊμούνι είσαι το ένα είσαι το άλλο. Τι μαϊμούνι του λέω βρε είμαι; Του λέω σου εξήγησα και το είδες και μοναχός σου. Πρόβατο λέω 4,99 δε γράφω μάροπο ή χρονιάρικο”.

Ουδέποτε τον ακούμπησα λέει από την πλευρά του ο κρεοπώλης. “Να του ορκιστώ και ότι θέλει ούτε τον ακούμπησα μόνο την πόρτα του έσπρωξα και του είπα σήκω να φύγεις να λήξει η υπόθεση και σηκώθηκα και έφυγα”.

debater.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook