Άγριο ξεκατίνιασμα Σαμαρά – Μητσοτάκη στο συνέδριο

άγριο-ξεκατίνιασμα-σαμαρά-μητσοτάκ-1440200
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τι απάντησε ο πρωθυπουργός στον «επίτιμο»

Στο Μαξίμου θεώρησαν την σφοδρή επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την σημερινή ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ως εκβιασμό για να μην ενσωματωθεί η ευρωπαϊκή οδηγία για την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, με στόχο φυσικά το τελειωτικό κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis. Το οποίο φυσικά διαδραματίστηκε επί ημερών Αντώνη Σαμαρά, στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως σήκωσε το γάντι και χαρακτήρισε τον Σαμαρά περίπου ως άχρηστο, υπενθυμίζοντας του ότι επί των ημερών του η παράταξη κινδύνευσε να καταστραφεί καταγράφοντας το ιστορικό χαμηλό του 18%! Γεγονός που έχει κάνει το Μεσσήνιο έξαλλο.

Κάποιοι σύνεδροι πάντως, έμεινα πραγματικά άφωνοι από την συγκεκριμένη κόντρα, χαρακτηρίζοντας την επιπέδου «ξεκατινιάσματος γειτονιάς».

newsbreak.gr

2 thoughts on “Άγριο ξεκατίνιασμα Σαμαρά – Μητσοτάκη στο συνέδριο

  1. Όταν το κόμμα πάει καλά, όλοι μέλι-γάλα. Όταν το κόμμα βουλιάζει αρχίζουν οι τσακωμοί. Να δούμε θα μπει στη βουλή η ΝΔ; Και ο Καραμανλής δεν μίλησε ακόμη…@@@@@@

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡ….. ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΦΛΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ….. ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ….ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ……ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook