«Άγριο τρολάρισμα» του σαμαρικού antinews σε Δένδια – «Συναγερμός στο παλάτι του Σουλτάνου»

άγριο-τρολάρισμα-του-σαμαρικού-antinews-σε-974255

Κοινό μυστικό αποτελεί στη «γαλάζια Ιερουσαλήμ» ότι στις σχέσεις μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Δένδια επικρατούν… σιβηρικές θερμοκρασίες εδώ και χρόνια, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει το άκρως σκωπτικό δημοσίευμα της φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr κατά του υπουργού Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του εν λόγω ιστότοπου που απηχεί τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού, γίνεται λόγος περί συναγερμού που έχει σημάνει στο παλάτι του Σουλτάνου μετά από την ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter με τα… σκυλάκια του.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι η MIT θεωρεί ότι πρόκειται για μια κίνηση ψυχολογικού πολέμου του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, με στόχο την παραπλάνηση του Ερντογάν σχετικά με τις κινήσεις της χώρας μας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων το «τρολαριστικό» δημοσίευμα.

«Πάντως, όπως μαθαίνουμε από άλλες πηγές, εικάζουν ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ δεν θα προβεί σε νεότερη ανάρτηση πριν από την πρωτοχρονιά. Η τακτική αυτή, θα ακολουθηθεί λένε, στο πλαίσιο του ψυχολογικού πολέμου που ξεκίνησε η Αθήνα», τονίζει με χιούμορ ο αρθρογράφος της φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook