Άγριο επεισόδιο στην Κρήτη – Νεαροί ξυλοκόπησαν διασώστη του ΕΚΑΒ

άγριο-επεισόδιο-στην-κρήτη-νεαροί-ξυ-964567

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο, όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι, αρχικά, επιτέθηκαν – υπό άγνωστες αιτίες – σε μία παρέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Η παρέα, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί εάν γνώριζε τους δύο, δεν κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές και έτσι, οι φερόμενοι ως δράστες συνέχισαν τις απρόκλητες επιθέσεις τους, προκαλώντας φθορές στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο διασώστης μετέβη στο όχημά του, προκειμένου να σταματήσει την επίθεση των φερόμενων δραστών, με αποτέλεσμα να εντείνει την οργή τους και οι ίδιοι να τον ξυλοκοπήσουν.

Ο διασώστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, ενώ στο σημείο κλήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές, άνδρες των οποίων, προσήγαγαν τους δύο νεαρούς και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Τα κίνητρα, ωστόσο, των δραστών, παραμένουν άγνωστα…

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και 26χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (09.02.2020) μεταμεσονύχτιες ώρες οι δύο ημεδαποί με την χρήση βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 26χρονο αλλοδαπό.

Επιπλέον οι δύο ημεδαποί με την χρήση βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 46χρονο ημεδαπό καθώς και φθορές στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook