Άγριες Μέλισσες: Μπλόκο στα γυρίσματα λόγω κρουσμάτων – Πότε επιστρέφει η σειρά

άγριες-μέλισσες-μπλόκο-στα-γυρίσματα-1352233

Τι άλλαξε στον προγραμματισμό της σειράς του ΑΝΤ1 και για ποιον λόγο

Άσχημα τα μαντάτα για την σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», όπως αποδείχθηκε με την ανακοίνωση του προγράμματος του σταθμού την εβδομάδα που αρχίζει από τις 10 Ιανουαρίου.

Οι «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες προβάλλονταν τα τελευταία χρόνια από Δευτέρα έως και Πέμπτη για όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, θα προβάλλονται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη και τη θέση τους την Τετάρτη και την Πέμπτη 12, 13, 19 και 20 Ιανουαρίου παίρνει η νέα μίνι σειρά μυστηρίου «42ο C».

Ο λόγος για την απροειδοποίητη αλλαγή δεν είναι άλλος από τα κρούσματα κορονοϊού στο καστ των «Άγριων Μελισσών» που οδήγησαν στο σταμάτημα των γυρισμάτων.

Απ’ ό,τι λέγεται, τα κρούσματα είναι πολλά και εκτός μάχης βρίσκονται πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς εδώ και αρκετό καιρό.

Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχουν αρκετά επεισόδια και οι υπεύθυνοι του καναλιού να ανησυχούν ενόψει της επανεκκίνησης της σεζόν μετά από τις γιορτές.

Αν όλα πάνε καλά, οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν στις κανονικές ημέρες και ώρες προβολής την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook