Άγριες Μέλισσες: Ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε, τους αγαπήσαμε και τους… σκότωσαν

άγριες-μέλισσες-ήρθαν-στη-ζωή-μας-τους-933478

Οι «Άγριες Μέλισσες» από την προηγούμενη Κυριακή που έκαναν πρεμιέρα μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 εισέβαλαν στα σπίτια των τηλεθεατών με… άγριες διαθέσεις και δυνατά… τσιμπήματα τηλεθέασης. Καμία σειρά των άλλων καναλιών που βρίσκεται απέναντί τους δεν είναι ικανή για να εκθρονίσει τις «Άγριες Μέλισσες» από την κορυφή των πινάκων της Nielsen.

Η σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958 έχει όλα εκείνα τα συστατικά για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που, αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Twitter, οι χρήστες κάνουν λόγο για μια σειρά που έχει αισθητική, ποιότητα και κυρίως ηθοποιούς που το υποκριτικό τους ταλέντο περισσεύει.

Όμως η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη μόλις στα πρώτα πέντε επεισόδια έχει… πεθάνει δύο πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο «Σέργιος» (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο «Γιάννος» (Ιωάννης Αθανασόπουλος) ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε (για πολύ λίγο), τους αγαπήσαμε για το υποκριτικό τους ταλέντο και τους… σκότωσαν.

Χαμός για τον «Σέργιο» και τον «Γιάννο» που έφυγαν… νωρίς

Στο Twitter έγινε χαμός καθώς πολλοί είναι οι χρήστες εκείνοι που σημειώνουν πως η σειρά έχασε δυο πολύ δυνατά ονόματα.

Ποιος είναι ο Σέργιος ή κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο Σέργιος ή κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου με το καλημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα και έκανε τους χρήστες του Twitter να παραληρούν για εκείνον. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο κοινωνικού λειτουργού, ενώ έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Το τελευταίο σημείωμα», για την οποία κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Οι χρήστες στο Twitter έγραψαν για εκείνον

Ποιος είναι ο Γιάννος ή κατά κόσμον Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ο Ιωάννης Αθασόπουλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο, «βγαίνει» από τη σειρά πολύ γρήγορα. Ο ρόλος του αγαπήθηκε πολύ και το Twitter τον αποθεώνει με τους χρήστες να ρίχνουν τα βέλη τους στην παραγωγή λέγοντας πως δεν έπρεπε να αποχωρήσει τόσο γρήγορα.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύθηκε τον «Γιάννο», ερμήνευσε εξαιρετικά τον ρόλο του «διαταραγμένου ψυχικά» ανθρώπου που ζει τη δεκαετία του ’50 σε μια κλειστή κοινωνία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μελετήσει πάρα πολύ καλά τις εκφράσεις του προσώπου του, την ομιλία και τις κινήσεις του αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον ψυχισμό του «Γιάννου» που τρέφει αισθήματα για τη μικρότερη αδερφή Σταμίρη, τη Δρόσω.

Όσον αφορά τον ηθοποιό εκτός της σειράς, ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο Queer theater awards Τrans Ορατότητα για τον ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν».

Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα διθυραμβικά tweets

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook