Άγριες Μέλισσες: Αυτόν το ρόλο στη σειρά είχαν προτείνει στον Αλέξη Γεωργούλη

άγριες-μέλισσες-αυτόν-το-ρόλο-στη-σειρ-937372

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις σειρές που φέτος, έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα και «σκίζουν» σε νούμερα τηλεθέασης. Πρόσφατα, ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στη σειρά, αλλά δε μπορούσε, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με την Κατερίνα Λέχου, η οποία είχε πρόταση να παίξει στην πετυχημένη -όπως αποδείχθηκε στην πορεία- σειρά του ΑΝΤ1.

Αλλά οι δύο αυτοί ηθοποιοί δεν είναι οι μόνοι που είχαν δεχτεί πρόταση. Είναι και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μίλησε γι’ αυτό, στο «Πρω1νό»

«Μου είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά δεν μπορούσα να είμαι, δεν ήταν καλλιτεχνικοί οι λόγοι, αλλά τεχνικοί. Ζηλεύω λίγο το χωριό των “Άγριων Μελισσών”», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Αλέξης Γεωργούλης προοριζόταν για το ρόλο του Λάμπρου, του δάσκαλου του χωριού, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτζόπουλος. Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως για τον ίδιο ρόλο προοριζόταν και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (ο Σέργιος στη σειρά), αλλά λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να τον αναλάβει.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook