Αγωνία στην Κόστα Ρίκα: Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος που επέβαινε δισεκατομμυριούχος

αγωνία-στην-κόστα-ρίκα-χάθηκε-από-τα-ρα-1549624

Μάχη δίνουν τα σωστικά συνεργία στην Κόστα Ρίκα, για τον εντοπισμό ιδιωτικού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε νωρίτερα σήμερα από τα ραντάρ, και στο οποίο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επέβαινε ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος Rainer Schaller και η οικογένειά του.

Ποιοι βρίσκονται στο αεροπλάνο

Όταν το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ πετούσε στα ανοιχτά της Κόστα Ρίκα. Ο ιδρυτής της McFit, Rainer Schaller, 53 ετών, φέρεται να εκτελούσε δρομολόγιο από το Μεξικό στο Limon με την κοπέλα του, Christiane Schikorsky, και με τα παιδιά τους Aaron και Finja το βράδυ της Παρασκευής, τοπική ώρα, όταν το αεροπλάνο τους εξαφανίστηκε. Ένας άνδρας με το όνομα Marcus Kurreck – που πιστεύεται ότι ήταν personal trainer – θεωρείται ότι ήταν επίσης στο αεροσκάφος.

Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Τόρες, δήλωσε ότι το αεροσκάφος Piaggio 180 που μετέφερε τους πέντε Γερμανούς υπηκόους εξαφανίστηκε, ενώ πετούσε προς το αεροδρόμιο Χουάν Σανταμαρία στα ανατολικά της χώρας. Το αεροσκάφος φέρεται να έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου γύρω στις 6 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν περίπου 20 μίλια από την ακτή, κοντά στην περιοχή Parismina. Μια εκπρόσωπος της McFit επιβεβαίωσε αργότερα ότι ο Schaller, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και η οικογένειά του ήταν στο αεροπλάνο.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook