Κρήτη | Αγωνία για την 36χρονη έγκυο με κορονοϊό – Παραμένει διασωληνωμένη

κρήτη-αγωνία-για-την-36χρονη-έγκυο-με-κο-1108629

Σκληρή μάχη συνεχίζει να δίνει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου η 36χρονη έγκυος από το Ρέθυμνο που είναι ανεμβολίαστη και έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Οι γιατροί παλεύουν για να σώσουν την ίδια και το παιδί της και χθες επιχείρησαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή αλλά δεν τα κατάφεραν αφού η κατάστασή της δεν είναι σταθεροποιημένη.

Η γυναίκα, ως γνωστόν διανύει τον 6ο μήνα της κύησης και είναι διασωληνωμένη.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, ο διευθυντής της Μονάδας Ανέστης Κιούλπαλης, η απόφαση για την καισαρική ελήφθη μετά από σύσκεψη του ιατρικού προσωπικού της ΜΕΘ με τους γιατρούς της μαιευτικής κλινικής, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η αναπνοή της νεαρής γυναίκας, η οποία παραμένει σε τεχνητό κώμα και παρά τους κινδύνους, που μπορεί να συνεπάγεται η επέμβαση για το 24 εβδομάδων έμβρυο.

Η 36χρονη είναι μητέρα 2 ακόμη παιδιών και εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο.

Όπως είπε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ο σύζυγός της, ο ίδιος έχει εμβολιαστεί ωστόσο η γυναίκα του θα έκανε το εμβόλιο μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως σήμερα το μεσημέρι θα γίνει ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστεί τι θα γίνει τελικά.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook