Αγία Σκέπη: Έξω από το γηροκομείο οι συγγενείς – Συγκέντρωση στη μνήμη των νεκρών | Video + Photos

αγία-σκέπη-έξω-από-το-γηροκομείο-οι-συγ-1380331

Με κεριά, λουλούδια και φωτογραφίες των ηλικιωμένων που απεβίωσαν εκεί, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου στα Τσικαλαριά Χανίων, οι συγγενείς των νεκρών, σε μια εκδήλωση μνήμης, λίγες μέρες μετά την προφυλάκιση τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το zarpanews.gr βρέθηκε στο σημείο και σας μετέφερε ζωντανά όλα όσα συνέβησαν:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Τα πανό που δημιούργησαν οι συγγενείς:

zarpanews.gr

7 thoughts on “Αγία Σκέπη: Έξω από το γηροκομείο οι συγγενείς – Συγκέντρωση στη μνήμη των νεκρών | Video + Photos

  1. ΕΔΑ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΠΟΝΟΣ? ΕΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΑ [ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ] ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ? Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ….? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ….ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? Τ Ι Π Ο Τ Α.

  2. «Τιμά τον πατέρα σου και τη μητέρα σου» γράφει ένα πανό.
    Καλό πάντως θα ήταν να μην είχαν καταλήξει οι άνθρωποι σε γηροκομειο……..υπάρχει πάντα λίγος χώρος σε ένα σπίτι ακόμα και στο πιο μικρό και φτωχικό.

  3. Σαν δεν ντρέπονται όλοι αυτοί που κατηγορούν τους συγγενείς ότι ήξεραν και δεν μιλούσαν.Ειναι δυνατόν να ήξεραν και να πλήρωναν και για αυτό από πάνω? Έχει λογική αυτό???Η μήπως ήσασταν μες στα σπίτια αυτών τών ανθρώπων και ξέρατε τι γινόταν και σε τι ανάγκη βρέθηκαν.Σαν δεν ντρέπεστε.Αντι να αφήσετε τους ανθρώπους στην ησυχία και των πόνο τούς και να τούς προτρεψετε να βγουν και άλλοι να μιλήσουν τους χλευάζεται.Αντι να χρεωσετε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ξεσπατε στους συγγενείς, μάλλον θα είσαστε από αυτά τα καλά παιδιά που έχετε πετάξει τους γονείς σας στο χωριό και αν πάτε μια φορά την εβδομάδα και αυτό από την πόρτα… αλλά εσείς δεν τους πήγατε στο γηροκομείο….. ήσασταν πονοψυχοι.

  4. Τα πραγματα είναι πολύ απλά δυστυχώς.οι υπεύθυνοι της κλινικής και οι βοηθοί τους μέσα για πολύ πολύ καιρό!!!
    Και οι συγγενείς ας κάνουν την αυτοκριτική τους εγώ αυτό πιστεύω αυτό λέω και συγνώμη αν στενοχωρω κάποιους.
    Ας σταματήσει η αυτοπροβολή ορισμένων που θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον προβληματισμενοι και όχι πρώτη μούρη παντού να αλληλοσυγχαιρονται.

  5. Εγω ξερω οτι η μανα μου ξεσκατιζε και φροντιζε την ΜΑΝΑ της -τον ΠΑΤΕΡΑ της -την ΠΕΘΕΡΑ της – τον ΠΕΘΕΡΟ της – και την ΘΕΙΑ της και αυτοι δεν μπορουσαν να φροντισουν ενα ανθρωπο ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
    Εψαχναν την ευκολη λυση το παρκαρισμα στα γηροκομεια.

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΆΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛΙΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ , ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ
    ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook