Άφησε υποσχέσεις ο ΟΑΧ με τη νίκη του κόντρα στον Αθηναϊκό

άφησε-υποσχέσεις-ο-οαχ-με-τη-νίκη-του-κό-889677

Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γυναίκες του ΟΑΧ στο γήπεδο Δημ. Καλτσάς με αντίπαλο τον Αθηναικό και εξασφάλισαν την πρόκριση στους οκτώ του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Επόμενος αντίπαλος μας για τον θεσμό του κυπέλλου θα είναι η Ελευθερία Μοσχάτου που νίκησε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Από την αρχή του αγώνα υπήρχε μια διάφορα με διψήφιο αριθμό πόντων αφού ο ΟΑΧ μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στον Ιστορικό Αθηναϊκό να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Ο προπονητής κ. Νανάκος χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του προσπαθώντας να τις διατηρήσει σε εγρήγορση για την δύσκολη συνέχεια όπου ακολουθεί.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την Κυριακή 13/10 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Δάφνη Αγίου Δημητρίου  μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Αθηναϊκός-ΟΑΧ 39-87

Τα δεκάλεπτα: 5-28, 16-50, 30-66, 39-87.

Αθηναϊκός (Παναγόπουλος): Μήτσα, Κλείτσα 4, Καμμένου 6 (2), Ευμορφοπούλου 7, Κουτσιρίμπα, Τριανταφύλλου 1, Καρυοφύλλη, Χελιώτη 13, Τάρλα 2, Οικονομάκη 6, Τσιμπίδη.

ΟΑΧ (Νανάκος): Πρασιανάκη, Θεοδοσουλάκη, Λίτσι 6, Παπαδάκη 1, Βιντσιλαίου Αγγ. 9 (1), Κουφογιάννη 8 (2), Ψυχογιού 9 (3), Μπιν 7 (1), Ντράμοντ 28 (7), Μπουθ 14 (1), Βιντσιλαίου Σταυρ. 5.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook