Αεροσυνοδός… entrepreneur: Εκμεταλλεύεται την θέση της και πουλά «έρωτα» μεταξύ των πτήσεων

αεροσυνοδός-entrepreneur-εκμεταλλεύεται-την-θ-1142323

Η αεροσυνοδός της British Airways «πουλά σεξ μεταξύ πτήσεων και ακόμη και σε πελάτες που συμμετέχουν στο Mile High Club».

Πώς δρα η ανώνυμη;

Η αεροσυνοδός δημοσιεύει φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook ενώ φοράει τη στολή της.

Οι εικόνες της περιλαμβάνουν τα εσώρουχά της, την ίδια να τραβάει τη φούστα της, να είναι κρυμμένη στην κουζίνα χωρίς να τη βλέπουν και μια με τα πόδια της γράφοντας σε λεζάντα: «Αγαπητέ επιβάτη, είμαι η ψυχαγωγία σας στην πτήση. Τι θα ήθελες να κάνω?’

Η ανώνυμη αεροσυνοδός, η οποία είπε στη Sun ότι εργάζεται για την British Airways, κερδίζει επιπλέον μετρητά, πουλώντας τα εσώρουχά της στο διαδίκτυο για 25 £ ανά ζεύγος και χρεώνει περισσότερα για υπηρεσίες πρόσωπο με πρόσωπο.

Στο blog της σημειώνει ότι θα ήταν διατεθειμένη να προσφέρει «ψυχαγωγία ενηλίκων» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης εάν ο πελάτης είναι σε θέση να πληρώσει.

Είπε: «Θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα ποσό εγγύησης 50 £ για να συναντηθούμε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την «συνάντηση» – χωρίς διαπραγμάτευση.

Σεξεργασία

«Αν έχω κάνει κράτηση για ένα ξενοδοχείο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εκεί (Λονδίνο).

Η αεροσυνοδός συναντά επίσης ανθρώπους σε άλλες χώρες, αρκεί το άτομο που πρόκειται να συναντήσει να πληρώνει για άλλο ξενοδοχείο ώστε να προστατεύεται η ιδιωτικότητά της.

Και δεν είναι μόνο οι πελάτες της BA με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Η αεροσυνοδός ισχυρίζεται ότι έχει στιγμές πάθους με μέλη του πληρώματος.

Μία από τις αναρτήσεις της, στην οποία απεικονίζεται με ένα ποτήρι κρασί ανάμεσα στα δάχτυλά της, ισχυρίστηκε ότι έπινε με τον πιλότο της πτήσης της «ώστε να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με μένα».

Ένας εκπρόσωπος της British Airways είπε: «Περιμένουμε το καλύτερο επίπεδο συμπεριφοράς από όλους τους συναδέλφους μας ανά πάσα στιγμή και ερευνούμε τους ισχυρισμούς».

Ένα άλλο μέλος του προσωπικού ανέφερε ότι η κίνηση της για να κερδίσει επιπλέον χρήματα μπορεί να υποδηλώνει ένα ευρύτερο ζήτημα έλλειψης μετρητών για το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών λόγω της πανδημίας.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook