ΑΕΚ «OPAP ARENA»: Τετ α τετ Μελισσανίδη, Βαρδινογιάννη, Καραμανλή

αεκ-opap-arena-τετ-α-τετ-μελισσανίδη-βαρδινο-1535756

Χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στην Νέα Φιλαδέλφεια για τη φιέστα των εγκαινίων του νέου γηπέδου «OPAP ARENA», με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει στις κερκίδες των επισήμων τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» βρισκόταν δίπλα στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη και τον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η ΑΕΚ, μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες, είναι έτοιμη να επιστρέψει στο «σπίτι» της και αυτό θα γίνει μέσω της εντυπωσιακής τελετής που έχει προγραμματίσει η «Ένωση», με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να δίδουν το παρόν.

Το τελετουργικό ξεκίνησε με τον αγιασμό, που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ ο οποίος απευθύνθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη και είπε: «Αδέρφια της ΑΕΚ. Σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εικόνες που θυμίζουν το λαμπρό παρελθόν για όλους μας. Είναι μεγάλη η συγκίνηση την ώρα αυτή. Εκκλησία και ΑΕΚ είναι ένα πράγμα. Μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε το πρόσωπο χάρη στο οποίο ζούμε σήμερα αυτό το όνειρο. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη».

Τα λόγια του, προκάλεσαν συγκίνηση στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook